Ama sürprizi kaçtı şimdi gkfkxkRengi benim söylediğimi kimseye söyleme şşş
Ama sürprizi kaçtı şimdi gkfkxkRengi benim söylediğimi kimseye söyleme şşş
Ama görüyorsunuz süprizli değildi kız güneş parlamasından seçememiştir.Ama sürprizi kaçtı şimdi gkfkxk
Gelen gideni aratmasın. 🤓@Tonyukuk
Kim min jae 😭😭😭😭😭😭
Hani bu ekranlar güneş ışığında da görülebilecekti teknoloji bizi kandırıyorAma görüyorsunuz süprizli değildi kız güneş parlamasından seçememiştir.
Plajda telefon berbat
Valla ben zorlandım birde 35 derece hava telefon çok ısındı 🚬Hani bu ekranlar güneş ışığında da görülebilecekti teknoloji bizi kandırıyor
Ya aynı ben gibi sinirleniyordu.Gelen gideni aratmasın. 🤓
Yanına alsan bir türlü almasan lazım oluyorValla ben zorlandım birde 35 derece hava telefon çok ısındı 🚬
yok gittiğimiz yer çok köylük bir yerdi çantamı tanımadıgm insanlara yanınıza bırakabilir miyim diye emanet ede ede yüzdümYanına alsan bir türlü almasan lazım oluyor
Şezlonga bıraksan çalınır ngkdk
Emanet dolaplarına bıraksan lazım olunca kim gidip alacak
Güneş kavurur bir yandan telefon ısınır jfjddj
Buralarda da semte göre Suriyeli var nfjxj neyi nasıl emanet ederiz bilmemyok gittiğimiz yer çok köylük bir yerdi çantamı tanımadıgm insanlara yanınıza bırakabilir miyim diye emanet ede ede yüzdüm
hergün 10 gün boyunca çünkü annemler sadece yarım gün yüzüyorlardı yoruldular tek gitmem gerekti
güneş kremimin kapağını kaybettim yere bakıyordum ne arıyorsun dediler söyleyince tanımadığım 3 abla ile aradık çok komikti şflkdmhg
Hiç tanımadığımız bir sürü insanla sohbet ettik eski zamanlar gibiydi.💕
Valla 0 yoktu biz boşa gitmedik oraya zaten lkdnfgBuralarda da semte göre Suriyeli var nfjxj neyi nasıl emanet ederiz bilmem
bi kahve çek kendine şöyle enerji gelsin olmaz mıkahvaltı yapmam lazım canım istemiyor.
kalkmam lazım bilgisayar başından kalkamıyorum.
yapılacak işler var canım istemiyor.
enerjimde mi tatile girdi acaba...
Kim yaydıysa ona sor kız kimmiş öğren belki sebep olurSanal alemde ''@SoCRaT sevgili yapmış'' diye bir dedikodu dolanıyormuş.. eğer doğru değilse kavga çıkarırım.. doğruysa çıksın ortaya sevgili namzedi.. ben de tanıyayım..![]()
henüz kaynağı bulamadım.. 4 göz 8 kulakla araştırmalarım sürüyor.Kim yaydıysa ona sor kız kimmiş öğren belki sebep olur![]()
Yolun açık bahtın güzel olsun mademhenüz kaynağı bulamadım.. 4 göz 8 kulakla araştırmalarım sürüyor.![]()
yolumda da bahtımda da bi sorun yok çok şükür ama extra gelenler de varsa hayır demek ayıp olurYolun açık bahtın güzel olsun madem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.