aşırııı mantıklı bi harekeett... sakın durmaa aklsdsjakdjasAy dur bunu birine söyleyim de sabah sabah kulakları delirteyim😂😂
hemen ardına bi parça daha yapıştır neye uğradıgını şaşırsın asdkjhasdk
aşırııı mantıklı bi harekeett... sakın durmaa aklsdsjakdjasAy dur bunu birine söyleyim de sabah sabah kulakları delirteyim😂😂
Daha ayılamamışken nasıl eziyet olacak ona attım bile😂😂😂aşırııı mantıklı bi harekeett... sakın durmaa aklsdsjakdjas
hemen ardına bi parça daha yapıştır neye uğradıgını şaşırsın asdkjhasdk
Afiyet olsun!Tamam sen orda ben burda
Herkes kendi ekmeğine sürsün nasibini afiyetle yesin🤭🤭
Neyse bugün de labne üzerine şeftali yapayım 🤷
Sen ne süreceksin?
Maşallahhh ohhh elinize sağlık afiyettFırlatırsam kafana falan gelmesin. Yastık hazırla sen kafana, çarpayı yumuşatır en azından :)
Sen de ekmek fırlatacaksın bu durumda? 😊
Ama ekmeği atma, ekmek kutsal.
Kılçıklar boğazımıza batmayacaksa yerim. 😂
Şöyle bir ekmek var - Ekşi Mayalı. Sıcak. 😍
Ekli dosyayı görüntüle 9948
itirazı varsa bana edebilir, özelden bilgilerini gönder sana itiraz edenle direkt görüşeyim biDaha ayılamamışken nasıl eziyet olacak ona attım bile😂😂😂
Bir daha benimle ömür boyu görüşmek istemeyecek😂😂
Ben yapmadım ama aldığım, taşıdığım, kestiğim ve yediğim süreçte aktif rol oynayan elimdi. Ondan dolayı elime sağlık olabilir :) Teşekkürler.Maşallahhh ohhh elinize sağlık afiyett
Benimle iletişime geç demenin farklı versiyonu mu @alcatraz 😂itirazı varsa bana edebilir, özelden bilgilerini gönder sana itiraz edenle direkt görüşeyim bi![]()
Yani labne sürüyorsun sonra üstüne ay dilimli şeftali koyup hüplüyorsun. Ee reçel pek sevmiyorum bende şeker ihtiyacımı (bugün çok fazla) meyveden almış oluyorum🤭Afiyet olsun!
Önce labneyi ekmeğin üzerine, sonrasında ise labne sürülü ekmeğin üzerine şeftali reçeli?
Yoksa labne sürülü bir dilim karakılçık ekmekten sonra, dolaptan çıkmış soğuk bir şeftali mi?
Sürecek çeşit çok ama sürecek güç yok.
Sürünmeyelim, sürüncemede kalmayalım yeter.
Sayin saygideger Fluffy cigim zamandan bagimsiz olaraktan buraya tamamen aklima geldiginde giriveriyorum. Bir iki yaxi varsa okuyup cikiyorum. Bu benim hobim gibi bisey oldu.@simbat gelip geri gitmişsin niye?
Gece yarısı bizim elektrik de aniden gelip gidiyor
Hüplettiğiniz** ekmeğin üzerindeki şeftali için yaptığını tanımlamada geçen Ay dediğiniz şey bir kaç gündür gökyüzünde asılı duran hilal gibi mi?Yani labne sürüyorsun sonra üstüne ay dilimli şeftali koyup hüplüyorsun. Ee reçel pek sevmiyorum bende şeker ihtiyacımı (bugün çok fazla) meyveden almış oluyorum🤭
Hüplettiğiniz** ekmeğin üzerindeki şeftali için yaptığını tanımlamada geçen Ay dediğiniz şey bir kaç gündür gökyüzünde asılı duran hilal gibi mi?
Afiyet olsun. Reçeli pek sevmem düşüncenize gelirsek Qoz Mürebbesi yemeden emin olmayın.
**
Son olarak; bunca meyveden sonra Meyvenin Yüreği var mıdır?
View: https://www.youtube.com/watch?v=a5fnUQZs2D4
@nunu ceviz reçeli yedin mi kız?
Çok değişik duruyor baksana.
Yok o neymiş öyle ilk kez gördüm 😯😯@nunu ceviz reçeli yedin mi kız?
Çok değişik duruyor baksana.
zeka küpü'm benim 😍Benimle iletişime geç demenin farklı versiyonu mu @alcatraz 😂
En çok hangisini okudunSayin saygideger Fluffy cigim zamandan bagimsiz olaraktan buraya tamamen aklima geldiginde giriveriyorum. Bir iki yaxi varsa okuyup cikiyorum. Bu benim hobim gibi bisey oldu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.