hayatın ne getireceği belli olmuyor.. ''Nasip'' deyip oturuyoruz..
dertli demeyelim de.. durgunluk var biraz..Bugün biraz dertli mi gördüm sizi efenimm
kendi işim yetmezmiş gibi bir sürü ek iş yapmaya kalkınca bunalıyorum hanımefendi.. bu aralar biraz ilgiye ihtiyacım var sanırım.. sormanız iyi geldi.. teşekkür ederim.Sebebi nedir @SoCRaT bey?
kendi işim yetmezmiş gibi bir sürü ek iş yapmaya kalkınca bunalıyorum hanımefendi.. bu aralar biraz ilgiye ihtiyacım var sanırım.. sormanız iyi geldi.. teşekkür ederim.
insan hep var olduğunu düşünüyor.. yok olmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz hanımefendi..Kendinize okadar yüklenmeyin beyfendi, bugün variz yarin yokuz... ne demek her daim
kış geldiğinde de havalar bir ısınsa mi diyeceğim
nankör müyüm ben neyim
insan hep var olduğunu düşünüyor.. yok olmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz hanımefendi..
belki.. belki de unutursak anın tadına varırız..Her gün aklimiza getirsek, belki anin tadina daha cok varabiliriz efenim
Ben de bezdim onlardan, hiç cvp vermiyorum :))Evet bol yazılı dualı gifler :d Hayırlı Cumalar @velevki ciğim
Ben de cevap vermiyorum ama ısrarla da yazılmaz kiBen de bezdim onlardan, hiç cvp vermiyorum :))
Hayırlı cumalar Chen hanimciğim. :*
Ben de cevap vermiyorum ama ısrarla da yazılmaz ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.