İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Allah'ım şiştim. Bir gün fena patlayacağım, korkuyorum kendimden. Dilin kemiği, benim ayarım yok.
Ayarlarımı bozdurma yarebbiii!

Kendimi Cuma hutbesi okurken hayal ettim bir an. Hoca hanımların arasına karışıp enerji mi atsam ne yapsam, hem günaha da girmem.dddd
noldu neyin var ? beraber patlayalım ? tam ihtiyacım olan şey.
şuan tam zamanı tam yeri bence..

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Herkes kendinden kaçıyormuş gibi. Çıldırmışlar.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Yılbaşından bu yana iki çeyrekte de toplam da 24 TL hisse başı kâr veren AGHOL, bugün itibarıyla 200 TL seviyesinde. Enflasyon farkını da koysan en fazla gidip gidebileceği yer 160-170 TL seviyeleri. Akıllı yatırımcılar (tahtacılar) bu seviyelerden çıkış yaptılar. Geri kalan ahmak KY, bu fiyatlardan aldı şimdi onları silkelemek için güzel hazırlık yapıyorlar.

(Az önce de sahte bir FOREX şirketi tarafından arandım, ama unuttukları benim yazılım mühendisi olmam)

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
yaşamaya çalışmamın takdir ediliyor olmasını dilerdim.
yıkılmadım ayaktayım ama neyin var deseler kaldırıma yığılır kalacak gibiyim.

"tek canla tek başına buraya kadar iyi gelmişsin" deyip biri sarılsa bayılırım galiba yorgunluktan.
Yanlış doğmuşsun sen. Ciddi söylüyorum kadın olarak dünyaya gelmeliymişsin.dd

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Birileri foruma üye olduğumda depresyona girersem benimle gireceğini söylemişti. Nerde acaba kendisi? Lütfen kırmızı pijamalarını, yeşil bantlarini takip gelir misin? @HolySpectre iki dakika depresyon seansı yapacağız 😂😂 bakım kürlerini de hazırladım bak😂

Üst Alt