Varsa bir tadımlık da ben alabilir miyimBir tatlı huzur almaya geldim...
ben de bi damacana alabilir miyim?Varsa bir tadımlık da ben alabilir miyim
Onu @döngüsel e soracağız nereden alacaksa biz de oradan alalım :dben de bi damacana alabilir miyim?
zam gelmeden bol bol almak lazımOnu @döngüsel e soracağız nereden alacaksa biz de oradan alalım :d
İyi fikir :d ben stok yapayımzam gelmeden bol bol almak lazım![]()
boş damacana var mı sende? yoksa ben getireyim fazladan bir iki taneİyi fikir :d ben stok yapayım
Hiç yok işi biten şeyi tutmuyorum elimdeboş damacana var mı sende? yoksa ben getireyim fazladan bir iki tane![]()
tamam ben ayarlayacam sanaHiç yok işi biten şeyi tutmuyorum elimde![]()
Teşekkürler 2 damacana yeter inştamam ben ayarlayacam sana![]()
o kadar huzuru napcan yaTeşekkürler 2 damacana yeter inş
Ben çok kullanıyorum, lazım oluyor bir hafta gitmez bileo kadar huzuru napcan ya
yemeklere mi kullanacaksın![]()
düğün müğün istiyon mu sensjhdjsh ne bilim ya
@alcatraz evlensene benle ya kaderim misin mübarek
damacanayı dört yapayım en iyisi:)Ben çok kullanıyorum, lazım oluyor bir hafta gitmez bile
Tabii dört yeterli bol bol kullanırımdamacanayı dört yapayım en iyisi:)
döngüsel adresi versin bize, bi koşu gidip alıp gelelimTabii dört yeterli bol bol kullanırım
konu dışı olacak ama neden lotusun profiline yazamıyorum veya konu açamıyorum ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.