selam döngü. nabersinnSelam gençlik.
İyidir, seni sormalı.selam döngü. nabersinn
iyidir. güne hafif yorgun başlamam ve yogun olacagı dışında sorun yok.İyidir, seni sormalı.
Olsun, daha hızlı geçer. Yavaş geçse de seni memnun etmeyecek nasılsa.: )))iyidir. güne hafif yorgun başlamam ve yogun olacagı dışında sorun yok.
gerçi yazarken düşündüm de, sorunmuş![]()
ne kadar da beni tanıyan bi orti :dOlsun, daha hızlı geçer. Yavaş geçse de seni memnun etmeyecek nasılsa.: )))
Şarkı söyle o zaman bize hadii :))Bugün söylenecek bir şeyim yok.
Hayret.: )
Hakkımı sana devrediyorum. Forumun iyiliği için.: ))Şarkı söyle o zaman bize hadii :))
Sanala bu gözle mi bakıyorsunuzoff sanaldan skldm ya hic disime gore samimi olcagim bi hatun yoq.
yuzde90 i fake evli veya cirkin
efet.Sanala bu gözle mi bakıyorsunuz![]()
Araplar kadar pis bir ırk varsa o da hindistanlılardır net
View: https://youtube.com/shorts/8atdERwe-FI?feature=share
öğğg midem bulandı nan 😵
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.