İçinden Geçeni Söyle

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Ne çok konuşmuşsunuz ya
Nerden başlasam okumaya acaba?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kendim için yaşamayı ihmal etmesem iyiydi

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Ah size takıntılı boyutum mu yansıdı @WarrenBuffett bey:)

bugün pek çiçek böcek havasında olmasa da ruhum,
Yine de benim küçük harflerim sizin gosterisli harflerinize çiçekler gönderiyor 🤭🤭
Senin doğasever yanın bir tarafa, denizi sevmen benim harflerimin yanında hiç kalıyor. Çünkü denizi bende severim @Lotus hanım. Özellikle Urla'da yaşadığım için ayrıca bir severim mavi & yeşil birleşmesini.

Boyutlarına gelirsek; 1.65 boyunla da gayet ponçik bir duruşun var @Chen gibi. Tabi birde cuğarasever @Fluffy var ama cuğarayı bıraktıracağım ona. (Bu arada sigara içmemen de güzel bir şey.)

Bugün zaten hava sıcak ve beni delirtiyor. Nefes bile aldırmıyor. Şu Arabın eyyamı bir gitse de güzelim Anadolu serinliği gelse ülkemize.

CaT

🎈
Board Admin
@Chen atiyorum atiyorum esyalar neden azalmiyor???

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Senin doğasever yanın bir tarafa, denizi sevmen benim harflerimin yanında hiç kalıyor. Çünkü denizi bende severim @Lotus hanım. Özellikle Urla'da yaşadığım için ayrıca bir severim mavi & yeşil birleşmesini.

Boyutlarına gelirsek; 1.65 boyunla da gayet ponçik bir duruşun var @Chen gibi. Tabi birde cuğarasever @Fluffy var ama cuğarayı bıraktıracağım ona. (Bu arada sigara içmemen de güzel bir şey.)

Bugün zaten hava sıcak ve beni delirtiyor. Nefes bile aldırmıyor. Şu Arabın eyyamı bir gitse de güzelim Anadolu serinliği gelse ülkemize.
Boyum konusunu tutturamadınız @WarrenBuffett bey🙈 ayrıca sigara konusunu sizinle konuştuk mu:)))

Üst Alt