Yani iştahım olmasına rağmen, o kadarını yiyemem. Balina gibi infilak edersin öyle bir şeyi yersen.sen yiyebiliyo musun?
Yani iştahım olmasına rağmen, o kadarını yiyemem. Balina gibi infilak edersin öyle bir şeyi yersen.sen yiyebiliyo musun?
ya ben yerim demedim zjxnkdjfk et bayar o kadar yenmezYani iştahım olmasına rağmen, o kadarını yiyemem. Balina gibi infilak edersin öyle bir şeyi yersen.
O zaman ya davığ yersin ya da bolca salata ya da ne bileyim hamur işi. Sen yiyecek bir şeyler bulursun öyle bir iştah seziyorum sende 🤣 🤣ya ben yerim demedim zjxnkdjfk et bayar o kadar yenmez
komik mi?????O zaman ya davığ yersin ya da bolca salata ya da ne bileyim hamur işi. Sen yiyecek bir şeyler bulursun öyle bir iştah seziyorum sende 🤣 🤣
Kızdığına göre komik :)komik mi?????
evet haklısın zjdjjdKızdığına göre komik :)
Bu cümlene neden kalbim ağrıdı?Kendim için yaşamayı ihmal etmesem iyiydi
Yazarken benimki de ağrımıştır belkiBu cümlene neden kalbim ağrıdı?
Ben de sarildim 🤗💋Kalbine sarıldım..
Ama klima altında @Chen 🤭🤭
Ah size takıntılı boyutum mu yansıdı @WarrenBuffett bey:)@Lotus cuk da gelmiş. O doğasever, çiçek böcek takıntılı ponçik haliyle.
Senin doğasever yanın bir tarafa, denizi sevmen benim harflerimin yanında hiç kalıyor. Çünkü denizi bende severim @Lotus hanım. Özellikle Urla'da yaşadığım için ayrıca bir severim mavi & yeşil birleşmesini.Ah size takıntılı boyutum mu yansıdı @WarrenBuffett bey:)
bugün pek çiçek böcek havasında olmasa da ruhum,
Yine de benim küçük harflerim sizin gosterisli harflerinize çiçekler gönderiyor 🤭🤭
Bilmiyorum ki 😭😭😭ulan benim midem neden sıcağa dayanıklııı
Çünkü yeterince atmıyorsun@Chen atiyorum atiyorum esyalar neden azalmiyor???
Boyum konusunu tutturamadınız @WarrenBuffett bey🙈 ayrıca sigara konusunu sizinle konuştuk mu:)))Senin doğasever yanın bir tarafa, denizi sevmen benim harflerimin yanında hiç kalıyor. Çünkü denizi bende severim @Lotus hanım. Özellikle Urla'da yaşadığım için ayrıca bir severim mavi & yeşil birleşmesini.
Boyutlarına gelirsek; 1.65 boyunla da gayet ponçik bir duruşun var @Chen gibi. Tabi birde cuğarasever @Fluffy var ama cuğarayı bıraktıracağım ona. (Bu arada sigara içmemen de güzel bir şey.)
Bugün zaten hava sıcak ve beni delirtiyor. Nefes bile aldırmıyor. Şu Arabın eyyamı bir gitse de güzelim Anadolu serinliği gelse ülkemize.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.