İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
cumartesi mesai denk gelmese hızlı geçen bi haftaydı diyebilirim kendi adıma.
neyse arada bi olur :T:

SoCRaT

Bronz Üye
hep söylüyorum ama hiç ders almıyorum..
Tecrübe = Yenilen kazıkların bileşkesi
Buna göre çok tecrübeliyim.. bundan daha fazla tecrübe istemiyorum. bileşke değeri büyüyor..

forumtutkunu

Platin Üye
Ekonomi çok düzelmiş gibi asgari ücrete seneden seneye zam gelecekmiş :honk:zammı almadan eriyen parayla rahat rahat geçinir millet artık :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
elektrikli süpürge tutarken oynamak

SerdaR

Bronz Üye
Dünyanın en çalışkan insanını merak ediyorum

Eru

Platin Üye
"diyanet’in, salgın sonrası erişime açtığı dijital kitaplarında, evlenme niyetinde olanların birbirlerinin mahrem yerlerine, ‘fikir verecek ölçüde’ bakabileceği belirtildi"

Ulan siz yok musunuz siz.. :))) Bunlar işlerine gelsin, amcalarını boyarlar hala diye satarlar birbirlerine. Kılıfını da uydururlar.

"diyanet’in, salgın sonrası erişime açtığı dijital kitaplarında, evlenme niyetinde olanların birbirlerinin mahrem yerlerine, ‘fikir verecek ölçüde’ bakabileceği belirtildi"

Ulan siz yok musunuz siz.. :))) Bunlar işlerine gelsin, amcalarını boyarlar hala diye satarlar birbirlerine. Kılıfını da uydururlar.

beynin içi de mahrem sayılır, öncelik olarak nereye bakacağımız önemli tabii... gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş. neyse diyanetin aracı ne oldu sahi... en son melek subaşı tabiriyle bol milyon milyarlı bir mercedes vardı...

• Haha
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
beynin içi de mahrem sayılır, öncelik olarak nereye bakacağımız önemli tabii... gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş. neyse diyanetin aracı ne oldu sahi... en son melek subaşı tabiriyle bol milyon milyarlı bir mercedes vardı...
Bir diyanet işleri öncelikle uçkur meselesini çözer. Beyin, kişilik bilmem ne bunlar hep önemsiz şeyler.
Zırhlı merso diyorsun. İtibardan tasarruf olur mu?

Bir diyanet işleri öncelikle uçkur meselesini çözer. Beyin, kişilik bilmem ne bunlar hep önemsiz şeyler.
Zırhlı merso diyorsun. İtibardan tasarruf olur mu?
ilmihalden olur itibardan olmaz ne bu iski musluk çözümü mü? hehehe bkz: fışkiye sendromu

• Haha
Tepkiler: Eru
Üst Alt