Teşekkür ederim.
Sen genelden farklı dinliyorsun. Belki birşeyler öğrenirim/zevkim gelişir diye sana özel demistim🤭
Teşekkür ederim.
Belli .dd
Bunu bana alanin kirk yil kolesi olurum
![]()
Sen işi biliyon haciBelli tabi la , dişi sinek bile bana vız dedi diyemez ahsjs.
Lakin bazi ihtiyaclarin giderilmesi adina itlik puştluk yaptığımız doğrudur, coolidge etkisinden korunuyoruz diyelim, bu da bilimsel kondom.
Canımın içi sadettinn bir mersin ananası yakalamisim..
Kücük seylerle mutlu olabilen insanlara selam olsun.ddddBunu bana alanin kirk yil kolesi olurum
![]()
Sen böyle yazınca sesleniyorum @Freya ya acil yeni aksiyon lazım foruma🤭 ananasın ateşi söndü 😂Ananas miiii, simdi biseyler mi denesen 😄
Ama çok iyi konuydu itiraf ediyorum 😂sönmemiiiiṣ amaaaa @Üzüm konuyu bilmiyoo bence🤣
Ama çok iyi konuydu itiraf ediyorum 😂
Acil başka orjinal konular hortlatması lazım🤭🤭
@Freya bizi duyuyor isen, duy🤭 ben konularını okuyorum ama yorum yapmıyorum. Saf saf arada kaynıyorum çünkü🤭 ama seviliyorsun🤗Bu konuda tek bir kelime ile hortladi, yani hortlamadi bile hatirlatti 🍍
Yok.bilmiyorum. güldür güldür showda duymuştum onu yazdım bensönmemiiiiṣ amaaaa @Üzüm konuyu bilmiyoo bence🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.