ulan ne bitmez gündü
ünalan metrodan selam
ünalan metrodan selam
Bunun aynisi cunku muzik kutusu bu. DAklima cok kötü seyler geliyor, lütfen köle deme hdjdhdjdjd bunun aynisimi olmali yoksa asukanin her cesidi kabulünmü 😄
Bunun aynisi cunku muzik kutusu bu. D
Japonyadan bir arkadas getirdide para olsa alicam. JajsbsbbdBaktim ama burda da bulamadim.:/
Japonyadan bir arkadas getirdide para olsa alicam. Jajsbsbbd
Yok ya bu tarz seyleri ordan getirip satan biriside cok muhabbetim yok cocuklaJaponyada arkadasin mi var, japon hamzaaami yoksa jdjsjs
Yok ya bu tarz seyleri ordan getirip satan biriside cok muhabbetim yok cocukla
Şu Çılgın hırsız minionlar filmini izleyeyim dedim. ORada bile gözlerim doldu. Niye böyle oldu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.