teşekkür ederim. ticaret amaçlı almıştım zaten. daha güzelleri senin olur umarım.Hayirli olsun @SoCRaT , umarim daha güzelleri nasip olur
teşekkür ederim. ticaret amaçlı almıştım zaten. daha güzelleri senin olur umarım.Hayirli olsun @SoCRaT , umarim daha güzelleri nasip olur
valla gece hiç uyuyamayan biri olarak sabah 7 de yatıp ğlen 3 te falan uyanıyordum 12 11 derken 10 30 da uyandım bugun bir kaç kerede 7 de kalktım çok değişik geldi :dAslında uyku düzenini ayarlasan. Hemen olacak gibi @nunu ama çabalıyorsun olur bence🤗
valla gayet güzel olur benim için böyle motive oluyorum iyi geliyor :)Olar teşvik için olmazsa ortak zaman belirleyip toplu eylem gerçekleştirelim 😁
Hangisi?güzel nick olurmuş aslında da sahiplenici atıfları sevmiyorum
sorun cıkartırım
bi arkadaşla konuşuyorduk da bi öneri geldi ona ithafenHangisi?
19 dk'dan varanca 7de çıkarım.
çıktım çıktım ehe19 dk'dan var![]()
eve gidince ılık bi duş kendine getirir.çıktım çıktım ehe
çok sıcak bebişko ya
hayvan gibi biri su içmiş olmalı xjnxnd su fıçısı alcatrazcığım..eve gidince ılık bi duş kendine getirir.
aaa içmeye su söyleyecektim unutuyordum
tşk ederim hatırlattıgın için.
haftasonu damacanam bitti de askdasjd
su içildi de hayvanlı filan demezsek. o benim için değerli birisi çünkü. kalbini kırmayım şimdi durduk yerehayvan gibi biri su içmiş olmalı xjnxnd su fıçısı alcatrazcığım..
bi şey var twitterda filan görüyorum.Çaktırmıyorum ama birinin beni bana anlatması aşırı hoşuma gidiyor yani bence sen şöyle birisinnn NAASIL BİRİYİM ANLAT
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.