Genel olarak büyümedim hala aklım oyun parkında 🤪 tecrübe kazandım manasında demiştim🤭hayırlı büyümeler aşkımm kaç yaşında büyüdün?
Genel olarak büyümedim hala aklım oyun parkında 🤪 tecrübe kazandım manasında demiştim🤭hayırlı büyümeler aşkımm kaç yaşında büyüdün?
Beylerbeyi sarayı , ve çırağın sarayına gitmeyi unutma 😃yer yer söverek seviyorum zjjxjx
teşekkürleeer
Ben karıştırdım galiba. Memlekete gittim falan deyince.Yok artık ya 🙄
İstanbulluyum ben
olayı çarpıtmayı seviyorum anladıydım ehuheGenel olarak büyümedim hala aklım oyun parkında 🤪 tecrübe kazandım manasında demiştim🤭
Biraz düz anlayanlar dan ben🤭olayı çarpıtmayı seviyorum anladıydım ehuhe
lav yu beybeee
çırağanın önünden geçtim sadece beşiktaşa gidinceBeylerbeyi sarayı , ve çırağın sarayına gitmeyi unutma 😃
Rica ederim.
Olabilir olabilir :)Ben karıştırdım galiba. Memlekete gittim falan deyince.
yok aşkım ben dengesizim sorun sende değil bendeBiraz düz anlayanlar dan ben🤭
İkiside kapalı olmaz kız kapalı gibi görünüp açıktır onlar Dolmabahçe’yi bilmemde Çırağan sarayı kapanmaz 😀çırağanın önünden geçtim sadece beşiktaşa gidince
dolmabahçeyi gördüm ama kapalıydı ikiside kxnxkd
Sürekli şehir değiştiren bir tek ben değilmişim. İyi sevindim 🙈Olabilir olabilir :)
Haftaya bu saatlerde yine şehir değiştirmiş olacağım 🙈
Haha 1 hafta daha istanbul sonra başka bi şehir 25 gün sonra tekrar istanbul 😀Sürekli şehir değiştiren bir tek ben değilmişim. İyi sevindim 🙈
Neyse @-a- gibi sürekli ülke değiştirmiyorum🤭
Sıcakta hiç çekilmiyor.Haha 1 hafta daha istanbul sonra başka bi şehir 25 gün sonra tekrar istanbul 😀
cahillik zor zanaat eheheİkiside kapalı olmaz kız kapalı gibi görünüp açıktır onlar Dolmabahçe’yi bilmemde Çırağan sarayı kapanmaz 😀
@Chen bildirimi yok hiç tatilde mi o nerede gı
Sen biliyon mu yoksa heeeğğğHihimmm 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.