Yeni gelmiştin dimi İstanbul'aher güzelin bir kusuru var beybim bununkide zorluğu ama acısı bile bal geliyü
Aşkınız güçlenerek büyüsün 🤭
Yeni gelmiştin dimi İstanbul'aher güzelin bir kusuru var beybim bununkide zorluğu ama acısı bile bal geliyü
ilk günler hep güzeldir diyorlarr burdanda bu vibeı aldım xjxnnf aminnnnnYeni gelmiştin dimi İstanbul'a
Aşkınız güçlenerek büyüsün 🤭
ayyy sende gel beraber kız partisi yapalımm
umutlandırmayın kalbim kırılıyo benimyoldayim geliyom sjsha
Eğlenceli.ilk günler hep güzeldir diyorlarr burdanda bu vibeı aldım xjxnnf aminnnnn
hiç öyle şeylere bulaşamadım kız ne cesaret sendekide dkxnkxEğlenceli.
Ben ilk Kadıköy'de barlar sokağımı ne orda tam ortada bir ev arkadaşı bulmuştum. Telefonda ev arkadaşım bayandı. Karşılaştığım manzara erkekti😂😂 ilk olayım gayet eğlenceli başlamıştı 😂😂 şimdi gitsem evi bulamam. Ah gülümsedim şimdi 🤭🤭
dimiii 😍 aşk şehrim benim..İstanbul ne güzel bir şehir yahu misler gibi 😀
Tabi ya 28 yıldır yaşıyorum böyle bişey yok 🤭dimiii 😍 aşk şehrim benim..
umarım tiye alınmıyorumdur zkxnkdjdkd ben salağım herşeye inanıyomTabi ya 28 yıldır yaşıyorum böyle bişey yok 🤭
Yok yahu neden tiye alınasın , gerçekler diyorum :)umarım tiye alınmıyorumdur zkxnkdjdkd ben salağım herşeye inanıyom
Körlemesine cesaretim var biraz🤭 neyse dersler alındı. Büyümüş oldum🤭hiç öyle şeylere bulaşamadım kız ne cesaret sendekide dkxnkx
ordanda ev bulmak nası bi lüks ama.
kadıköy.. medeniyetin başkenti 😂
Sen başka şehirli değil miydin yahuTabi ya 28 yıldır yaşıyorum böyle bişey yok 🤭
Yok artık ya 🙄Sen başka şehirli değil miydin yahu
oh çok şükür istanbulu seven birileri varmışşYok yahu neden tiye alınasın , gerçekler diyorum :)
hayırlı büyümeler aşkımm kaç yaşında büyüdün?Körlemesine cesaretim var biraz🤭 neyse dersler alındı. Büyümüş oldum🤭
İstanbul sevilmez mi ?oh çok şükür istanbulu seven birileri varmışş
kadıköy ortaköy görüldü diğerleriyle henüz tanışamadıkİstanbul sevilmez mi ?
Kadıköy Florya Ataşehir Pendik
Ümraniye Etiler Ortaköy Bebek 😀
Gezeceğin çok yer var o halde Allah yardımcın olsun :)kadıköy ortaköy görüldü diğerleriyle henüz tanışamadık
yeniyim ben daha
yer yer söverek seviyorum zjjxjxGezeceğin çok yer var o halde Allah yardımcın olsun :)
Zamanla sıkılırsın ama söyleyeyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.