Histerik bir gece seni bekliyo döngüm.Az önce kertenkele yavrusuna benzeyen bir şey yakalamış benimki. Nerden girdi o canlı eve, yumurta mı vardı, anası nerede şimdi? Gece uyuyamam artık... Yarın evi komple kaldıracağım...
haydaaAz önce kertenkele yavrusuna benzeyen bir şey yakalamış benimki. Nerden girdi o canlı eve, yumurta mı vardı, anası nerede şimdi? Gece uyuyamam artık... Yarın evi komple kaldıracağım...
Yavruyu öldürmüş. Anası intikam almak için gece beni yoklamaz inşallah. :))))haydaa
Bişe yapmaz ki kertenkele yavrusu sana en zararsız olanlardan onlar
Yok yav o tip hayvanlar yumurtlar sonra gider hayatta kalan kalır bizim annemin evi giriş kat 1 yıl bukalemun besledik evde yada bukelamunsu bi kertenkeleydi sarımsı benekliYavruyu öldürmüş. Anası intikam almak için gece beni yoklamaz inşallah. :))))
Ben balonlu ve şekerli sakizlardan direk sekersizlere geçtim @CaT 🤭🤭
Karanfille yıldızım barışmadı 🙈Bu da sekersizzz ksranfilli falimmm 🤩
Karanfille yıldızım barışmadı 🙈
Saçları çimlendirecegiz😛😛Biz karanfille neler yapicaz bilsen djjsjsjs :* sen ne güzel yürüyorsun sabah sabah masallah enerjinden öpüyorummm
Saçları çimlendirecegiz😛😛
Attım bir kaç günün acısını iyi geldi🙈
Sen sporu bıraktın mi? Sanki bi ara yapıyor gibiydin?
Ay biz yağmura hasret😝 nasil dikkatli, nasil güzel 🤩yakalandim 🫣 evet spor salonunu biraz boṣladim yaaaa.. ama yürüyüş yapiyordum aksamlari bir iki gündür cok yagmurlu hava![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.