Benim maç başladı @CaT 🤪
Çay 🤪Ne maçı 🙄😆
Sıcaklara yenik düştümÇeen saçları mı kestirdin
Az daha devam ederse ben de kesitireceğim #DireniyorumSıcaklara yenik düştüm🥲
Seni hiç görmediğim için nasıl durur bir fikrim yokAz daha devam ederse ben de kesitireceğim #Direniyorum
Canavarın önce ayağımı ısırması sonra da perdeye tırmanmasıyla uyandım. Saksıları yine mutfağa taşıdım, salon toprak içinde kalmış. Uyuyor şimdi melek gibi.
Birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacaktım, iptal ettim. Ev yerinde kalsın, ona da bir şey olmasın yeter ki...
8 aylık bir kedoş.: ))))Birkac defadir okuyorum bole canavar felan, gecen de notlarini yemisti ben beben var sanıyorum 😄 oglan cocuguyla birebir uyuyor oysa ki tarif kediymis ya
Ya nesi canavar suna bak gözlerini yiyim bal rengi 🤗🤗🤗🤗İşte o canavar:
![]()
Yazdıklarımı okudun mu? Çektiğim çileyi gördün mü?Ya nesi canavar suna bak gözlerini yiyim bal rengi 🤗🤗🤗🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.