Kamp çadırı aldık iyi güzel tavuk kümesi kadarsa bakalım eve gidicez görücez eşimi bekliyom 🤣🤣🤣🤣
Afiyet olsun. Bardak küçük değil mi? 🤪
Afiyet olsun. Bardak küçük değil mi? 🤪
Tipi ben kandırıyor 🤣🤣🤣🤣okudum saksıları devirmiş her yer toprak olmuştu başka gelmedi aklımaYazdıklarımı okudun mu? Çektiğim çileyi gördün mü?
Daha paylaşmadığım onlarca şey var, düşün halimi.ddddd
Keloğlan gibi durabilir 🤪Seni hiç görmediğim için nasıl durur bir fikrim yok![]()
Aaa aaa yüzünün tam yarısından kalemle çizilmiş gibi deseniİşte o canavar:
![]()
Daha çok var. 🤓
Kolay gelsinDaha çok var. 🤓
evimin karşı dairesine yeni birileri taşınacaklardı taşınmak için önce temizlik yapacaklar tabi neyse 5,6 tane irili ufaklı kadınlar geldi ellerinde temizliğe dair hiç bir şey yoktu kapıma tıklayıp şu var mı bu var mı derken temizlik dolabımda ne varsa verdim sjsjjs
bir süre sonra gaza gelip karşı dairenin camlarını sildim neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum
benim o camda ne işim vardı? neden domestosumun tamamını verdim inanın hiç bilmiyorum sjjsjs neyse sağlık olsun.
İşte o canavar:
![]()
Şifa olsun 💕
Şifa olsun şimdiden.: ))))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.