Geçmiş olsun kuzum. Bugün de herkes hasta. Ne oluyor size?Selam canım.
~
Mide ağrısı beni sal, hayırdır sen ya?
Geçmiş olsun kuzum. Bugün de herkes hasta. Ne oluyor size?Selam canım.
~
Mide ağrısı beni sal, hayırdır sen ya?
hoşgelldiiinnnnSelam gençler.
Sağ ol balım, önemli bir şey değil ya, tavuk yedim ondan olmuş olabilir djdidGeçmiş olsun kuzum. Bugün de herkes hasta. Ne oluyor size?
Hb, napıyonuz?hoşgelldiiinnnn
Kıyamam, bir an önce iyileş.: ))))Sağ ol balım, önemli bir şey değil ya, tavuk yedim ondan olmuş olabilir djdid
Sen nasılsın, neler yapıyorsun?Kıyamam, bir an önce iyileş.: ))))
Aynı be ya, fazlasıyla aynı.: ))))))))))))))Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
iyidir kuzum aynı bildiğin gibi...Hb, napıyonuz?
Farklı bir şey yok. Olacağı da yok. Güzel bir şarkı önersene, depresif olmasın.iyidir kuzum aynı bildiğin gibi...
oyun müzik cart curt. sende ne var ne yok
Şam şebeleği de nedir nfjxkx
Farklı bir şey yok. Olacağı da yok. Güzel bir şarkı önersene, depresif olmasın.
"Bir düşünceden daha tehlikeli hiçbir şey yoktur, eğer sadece bir tek düşüncemiz varsa"
ne demek istemiş burada bu eleman
Hakkat paradoks.
Düsünce ile fikir arasindaki ucurumu anlamamiz lazim.tek bir düşüncemiz var mı sence ?
Düsünce ile fikir arasindaki ucurumu anlamamiz lazim.
Bi baglamda tek bir düsünce yokmus o zaman.fikir tümden gelir evetDüşünce sentezimiz olsun "fikir" bence, yine düşünceyi tanımlamaz kanımca
"düşünme sonucu ulaşılan, düşünmenin ürünü olan görüş." diyollaBi baglamda tek bir düsünce yokmus o zaman.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.