Mesaj alındı .d
Kuzum, sen ve bu saatte uyanman? Alışık değilim, ayarlarımı bozma benim.ddd2 gündür 11 - 11 30 gibi yatıyorum uyu uyan bir şekil uyuyorum.
Sabah kalktık bugün bakalım düzelticez artık kaçarı yok
Gü Gü Gü NAY DIN DIN
FORUMM KALKKIINNN![]()
Ben kalktım herkes uyansınKuzum, sen ve bu saatte uyanman? Alışık değilim, ayarlarımı bozma benim.ddd
Erken kalkmakla ilgili bir sürü atasözü, özlü söz var da şu an hiçbirini diyesim yok.: )))Ben kalktım herkes uyansın
FORUMMMMM
Bir video izledim aslında bildiğim göz ardı ettiğim şeylerdide sanırım böyle üstüne gitmek bilgileri tazelemek gerekiyor.
Gece uyumadığım için yıllardır vücudum kendini onarmıyor.. Sürekli hastalanıyorum kilo alıyorum vsvsvsvs
Kahve içtim sanırım ben kahveciyimErken kalkmakla ilgili bir sürü atasözü, özlü söz var da şu an hiçbirini diyesim yok.: )))
Yaşa ve gör, muazzam etkili. Keşke alışabilsen bu düzene...
Hadi çay içelim.
Oraları bilmem de buralar geceleri çok şen şakrak. Kızlar erkekler çok rahat, amman sakallı dedemler duymasın.ddKahve içtim sanırım ben kahveciyim
Afiyet olsun ^^
Bizim ailede çok fazla kişi var sanırım ya gece uyumayan sabah uyuyup öğlen kalkan genetiğimde mi var iye şüphe ettiğim oluyor
Gecedeki yalnızlığı çok seviyorum sokakları dışarı çıkasım geliyor hatta
Bugün kesin konu açacağım o belli oldu![]()
Sana şöyle söyliymOraları bilmem de buralar geceleri çok şen şakrak. Kızlar erkekler çok rahat, amman sakallı dedemler duymasın.dd
Ben iyi hissediyorum o neydi yagüneş gözlüğü takınca insan kendini bayağı bi bokmuş gibi hissediyor
nedir ki sebebi
Bildirimim kapalı görmedim derSevgili @dinamickaygısız ömrüm senin parça parça yazdığın mesajları birleştirmekle geçiyor. Bundan sonra bir konuya cevap yazarken iyice bir düşün, acaba bu konuya 10 sn. sonra bir cevap daha yazarmıyım??? Cevap evet ise derin bir nefes al ve bekle, ondan sonra yaz lütfen.
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.