sıcak mı çarptı sana serdarcığım? sjsjjVantilatör gibi hatun lazım kendinden soğutacak
Fazlasıyla esmiyor .dsıcak mı çarptı sana serdarcığım? sjsjj
Doğru imamlar ekonomist olunca, ruhuna el fatiha okumaktan başka yapacak bir şeyimiz de kalmadı.Neden şikayetçisin ülkeyi ekonomist yönetiyor ondan iyi mi bileceksin
İmam hatiplerin ekonomist çıkardığını bilmeyecek kadar ülkeni tanimiyorsun daha![]()
Silivri soğukmuş üşütürsün battaniye göndereyimDoğru imamlar ekonomist olunca, ruhuna el fatiha okumaktan başka yapacak bir şeyimiz de kalmadı.
Yine mi kaza yaptin @dinamickaygısız besmelesiz mi basıyorsun gazaGitti milyonluk araç![]()
Ben soğuk havaları severim. 3 yıla yakın Rusya taraflarında yaşadım. Ama bizim siyasetçiler ve bürokratlar o soğuğa dayanamazlar ki en fazla 4-5 yıl sonra yargılanmaya başlarlar.Silivri soğukmuş üşütürsün battaniye göndereyim
Sen öyle zannetBen soğuk havaları severim. 3 yıla yakın Rusya taraflarında yaşadım. Ama bizim siyasetçiler ve bürokratlar o soğuğa dayanamazlar ki en fazla 4-5 yıl sonra yargılanmaya başlarlar.
Yeşil gladyocular da bu devleti ele geçirdik artık bizi kimse yıkamaz diyorlardı. Çok değil 2 sene sonra hepsi vatan haini olup yurt dışına kaçmak zorunda kaldı.Sen öyle zannet
Yeşil gladyocular da bu devleti ele geçirdik artık bizi kimse yıkamaz diyorlardı. Çok değil 2 sene sonra hepsi vatan haini olup yurt dışına kaçmak zorunda kaldı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.