Demi o yüzden ne diyoruz bekarlık bu halde bile güzelBunlar hep dünya evine girmeden önce hayatın sillesinin seni bu aşamaya hazırlamasındandır
Demi o yüzden ne diyoruz bekarlık bu halde bile güzelBunlar hep dünya evine girmeden önce hayatın sillesinin seni bu aşamaya hazırlamasındandır
Orjinal Rize çayı 🤪Bunlar ney kaçak çay mı![]()
Şu sıcakta çekilmez kolay gelsin canımütü yaparken terlememek için soyunmak çok mantıklı .d
sağol canım aynen şu sıcakta çekilmez o yüzden serin saatlere bırakıyorum ütüyü .)Şu sıcakta çekilmez kolay gelsin canım
Doğru değil elbette ama kuru çaylar arasında kalite farkı var. Mesela 2 numara denilen çay en iyilsi.kaçak çay denilen çayın aslında çay bitkisinin hakiki yaprakları olduğunu
bizim marketlerden aldığımız çayın da çay bitkisinin en dandik yeri kökü ya da tozu olduğunu duymuştum umarım bu bilgi doğru değildir .s
Ben melekim. 😇@Tonyukuk melekler mi çay ikramı yapiyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.