şu sıcakta gider mi emin değilim yağlı yağlı.en son dürümleydi zjxnxn iskender ısmarlarım ya ayıp ediyosun
gerçi aç olduktan sonra gider kasdjsa
tamam ne zaman ısmarlıyorsun ne zaman hazırlanayım ?
şu sıcakta gider mi emin değilim yağlı yağlı.en son dürümleydi zjxnxn iskender ısmarlarım ya ayıp ediyosun
Bu ne ağir bir söz, okurken böyle ağir gelen hissederken ne acı verdi kim bilir 🚬İstenmediğimi hissettiğimde tozumu bırakmayan insandım ben. Sende kalmak için, kendi gururuma ihanet ettim.
dondurma ısmarlıyım o zaman ne diyim djxjjdnfşu sıcakta gider mi emin değilim yağlı yağlı.
gerçi aç olduktan sonra gider kasdjsa
tamam ne zaman ısmarlıyorsun ne zaman hazırlanayım ?
en sıcak saatler 3-5 arası. ayrıca bugün 15 temmuz. hayvan gibi doludur heryerdondurma ısmarlıyım o zaman ne diyim djxjjdnf
2 saat sonra kadıköy
nzjzksjdhd öf çok haklısınen sıcak saatler 3-5 arası. ayrıca bugün 15 temmuz. hayvan gibi doludur heryer
emin misin bundan ?
hadi bize başka mekan bul ?nzjzksjdhd öf çok haklısın
ikimizde aynı bokuz djdnmxnxnxn onu anladım zaten 😂😂😂hadi bize başka mekan bul ?
yabancıyım istanbula ben bulamadım
inanırım askdjaskdikimizde aynı bokuz djdnmxnxnxn onu anladım zaten 😂😂😂
Gidenin ardından, bir daha hiçbir zaman geri dönmeyecek oluşunu fark etmek acıtır."Ölen güzellikleri yaratmak çok zor. Bu acıyı çekenler bilir, sevdiklerini kaybedenler bilir." diyor Cüneyt abimiz.
Güzel günlerse neden geçmiş eki ile anılıyor.Ay bi ara cilgin manitim vardi hep rammstein dinlerdi serseri, sabah sabah onu hatirlattin.. güzel günlerdi 😘
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.