EvetYağmur mu
EvetYağmur mu
Sıcaktan serçe parmağımı kıpırdatamıyorum şuraya yamazak bile zor yerime serinle
Rahatsız eden yok beniBakıyım şöyle kimler az yazıyorsa etiketleyip rahatsız edeyim![]()
Güzellik perisi 😯😯😯😯@nunu saç bakımı yapalım mı akşama 😛
Bu bir alarmdır🤭
Denize gireceğim diyorsun, İstanbul dönüşü boya bence.Güzellik perisi 😯😯😯😯
Valla yapalım hatta ben saçımı boyayayım
İstanbul iptal oldu halletmişler işleri gitmicemDenize gireceğim diyorsun, İstanbul dönüşü boya bence.
Erteleye erteleye en son gerek kalmadı ya la jddjjdjddİstanbul iptal oldu halletmişler işleri gitmicem
İğne adaya gidicez farketmez yaw her türlü boyanıcak 💃
Boşu boşuna ay nası gitcem bu sıcakta stresi yaşattılar bana ya 🤦Erteleye erteleye en son gerek kalmadı ya la jddjjdjdd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.