buluşma teklifi etti gördünüz deminerde yaşıyorsun sen 😭😭😭 aynı şehirdeyiz ulan 😭😭😭
evlenme teklifi etti gördünüz demi
buluşma teklifi etti gördünüz deminerde yaşıyorsun sen 😭😭😭 aynı şehirdeyiz ulan 😭😭😭
evlenme teklifi etti gördünüz demi
buluşuruz ki nolcak dkndkdjdbuluşma teklifi etti gördünüz demi
@CaT , gel diasporamiza ağit yakalim..
View: https://m.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc&pp=ygUVcmFtbXN0ZWluIGRldXRzY2hsYW5k
yani pide teklifin geçerli mi lşaskdlsakdbuluşuruz ki nolcak dkndkdjd
Rammstein dinleyen adami ski ski tutmak lazim.dcvbnkAy bi ara cilgin manitim vardi hep rammstein dinlerdi serseri, sabah sabah onu hatirlattin.. güzel günlerdi 😘
Rammstein dinleyen adami ski ski tutmak lazim.dcvbnk
Güzel anilariniz olsun her dem canim Cat.
Hepsi degil ya..nys.dddÇapkın di ama dhjdjdjd neyse hangisi ddgil deyip, bi su iceyim djdjsb senin tatil nasil geçiyor? Memlekete gitmiyor musun?
Hepsi degil ya..nys.ddd
Tatil bitti tatlim..
Yok biz baska bir yere gittik 4 günlügüne.
Buz devrinde ki o sincap gibiyim
Modum düştü 😂😂😂Findigini mi düsürdün?
Modum düştü 😂😂😂
Ah kedi ah .d başımı işten kaldıramıyorum yarın 24 saat nöbetim var kara kara onu düşünüyorumOzmn fındık avina cik 🤣
Ah kedi ah .d başımı işten kaldıramıyorum yarın 24 saat nöbetim var kara kara onu düşünüyorum
Güvenlik nöbetiYak aga yak ozmn bitane 🚬 ne nöbetiymis bu?
Teşekkür ederim efenimSimdiden Kolay gelsin scrat
![]()
en son dürümleydi zjxnxn iskender ısmarlarım ya ayıp ediyosunyani pide teklifin geçerli mi lşaskdlsakd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.