Sabah beri yoktum beya sabah uyuyom öğlen kalkıyom o ara yokumbu @nunu hiç yatmazmı yada burdan hiç ayrılmazmı :)
iyi iyi sevindim kendine zaman ayırmana :)espri anlayışı kıt olan biri
Sabah beri yoktum beya sabah uyuyom öğlen kalkıyom o ara yokum![]()
Senin rumuzu gördüğümde içimden şunlar geçiyoriyi iyi sevindim kendine zaman ayırmana :)
beni bukadar sevdiğini belli etmeseydinSenin rumuzu gördüğümde içimden şunlar geçiyor
Ay lav yu ay lav yuuuu
Yu lav mi yes ay Du
Çok eski şarkı ama kim söylüyordu 👉👈beni bukadar sevdiğini belli etmeseydin![]()
Aynen gençliğimizin ümit abisi :)Bu adamı görmüştüm nikah masası söyleyen değil mi
Benim gençliğimde o yoktu kiAynen gençliğimizin ümit abisi :)
Yaşın kacki seninBenim gençliğimde o yoktu ki![]()
Kadınların yaşı soruluyor muydu amaYaşın kacki senin![]()
Sorduk bikere artık yapacak bise yok ama rahatsız oluyorsan deme tamamKadınların yaşı soruluyor muydu ama
Sormayacaktın işte en baştaSorduk bikere artık yapacak bise yok ama rahatsız oluyorsan deme tamam
Tamam sormadım say ozmn😅Sormayacaktın işte en başta
Her şey için çok geçTamam sormadım say ozmn😅
Tamam ozmn cvpla bekliyorumHer şey için çok geç
Bir şeyler yaparlende bakılabilir yaniiyi iyi sevindim kendine zaman ayırmana :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.