Görgüsüz davranıyorlar yoksa bana sorun teşkil etmiyor, toplum kurallarına uymuyor çoğuBizim buralarıda suriler zapt etti nefret ettim denizden :/
Kesinlikle katılıyorum sana.Ben mesela aile plajıhna veya mekanına gençlerin doluşmasına ayar oluyorum.
Git al biranı gençlerin takılabileceği bir sürü mekan var git takıl
Ekmek istemiyor canımEkmeksiz hayat hayat değil. Ye gitsin ya
Görgüsüz,pis ve saygısızlar.Görgüsüz davranıyorlar yoksa bana sorun teşkil etmiyor, toplum kurallarına uymuyor çoğu
Mide küçülmeye başlamış demek.Ekmek istemiyor canım
Bir tık midem kazındı bugun acıktım sadece.. dün çok toktum aradaki öğünü atlamıştım hatta
etimi eşimle paylaştım ondan mı acaba![]()
Açlık aklına takıldıkça daha çok acıkırsın ama bastırması için ya bir şeyler ye ya da oyalanacak başka şeyler bul dişarida çiçeğimEkmek istemiyor canım
Bir tık midem kazındı bugun acıktım sadece.. dün çok toktum aradaki öğünü atlamıştım hatta
etimi eşimle paylaştım ondan mı acaba![]()
Hemen o açığı kapat hemen.)))Görgüsüz,pis ve saygısızlar.
İnan ben pek denk gelmedim tekirdağdayım yaBirde o kadar pislerki.
Biraz da ona söylen.)))Mobil google fide resimlerinin ortanca çiçeği olabileceği yönünde görseller çıkarıyorbenim fidelerimi kime gönderdiniz aceba
neyse ben şimdi gidip satıcının kafasını şişireyim
![]()
Ayı,dana... Ahahaİnan ben pek denk gelmedim tekirdağdayım ya
İğne adaya gitmek istiyoruz bu yıl artık ülkenin en sonu ordada yoklardır herhalde
Erikli falan tekirdağ gitmek istemiyoruz.. Denk gelmek istemiyoruz..
Sıcağın ortasında kadınları çarşafla hizmet ettirip başka kadınlara bakıp denize giriyorlar..
bu ayılık değilde ne
Valla izlerken keyif aldım Ben arapça yazı gördüğüm yerden alışveriş yapmıyorum.İzmir Büyükşehir Belediyesi Arapça tabelaları kaldırıyormuş.
Güzel şeyler de oluyormuş demek...
Bu güzel gelişme. Darısı diğer illere. Bayram gününden Ayasofya görüntülerini izledim sosyal medya da,içler acısı. İnan kalbim ağrıyor gördükçe ve de duydukça. Ahh güzel ülkem.İzmir Büyükşehir Belediyesi Arapça tabelaları kaldırıyormuş.
Güzel şeyler de oluyormuş demek...
Ben neden dinamiğe değil satıcıya üzüldüm.Biraz da ona söylen.)))
İğne adaya kardeşim gitti yeni videolarda kalabalık görünmüyorİnan ben pek denk gelmedim tekirdağdayım ya
İğne adaya gitmek istiyoruz bu yıl artık ülkenin en sonu ordada yoklardır herhalde
Erikli falan tekirdağ gitmek istemiyoruz.. Denk gelmek istemiyoruz..
Sıcağın ortasında kadınları çarşafla hizmet ettirip başka kadınlara bakıp denize giriyorlar..
bu ayılık değilde ne
Deniz işini sabah hallediyom ben ya kahvaltıdan önce hemen denizeİğne adaya kardeşim gitti yeni videolarda kalabalık görünmüyor
Ya da bizim kalabalık anlayışımız değişti artık gjfjf
O zaman sen Akdeniz'de hiç yuzemezsin tuzdan :)Deniz işini sabah hallediyom ben ya kahvaltıdan önce hemen denizetertemiz oluyor.. Kimsecikler yok böyle OOOOHHHHHHH
Birde karadenizi seviyorum veya marmara harici çok tuzlu geliyor bana
Yüzerken gözlerim brunum o kadar yanıyor ki 3 saat denizden çıkmayan ben 30 dk telef oluyom Grip gibi oluyom..![]()
Akdenizde suya bir daldım bir çıktım yetti Teşekkür ederim Ben almıymO zaman sen Akdeniz'de hiç yuzemezsin tuzdan :)
Ben de sabah giderim hep,erken saatte sakin ve deniz çarşaf gibi oluyor. 8 de eve dönmüş oluyoruz bile.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.