Çok geçmiş olsun şifalar diliyorum. 🫰Bugün iyi değilim nunucum.
Çok geçmiş olsun şifalar diliyorum. 🫰Bugün iyi değilim nunucum.
bende işte beni 1 kalemde silen kızı gıcık etmekle mesgulum dellendi xDKitap okudum 40 sayfa civarı iyi geldi burçlara bakıyorum herzamanki gibi
Sağ olasin.geçmiş olsun @velevki
Sağ olasin. Amin inşallahÇok geçmiş olsun şifalar diliyorum. 🫰
Sağ olasinnn.geçmiş olsun velevki aplam @velevki
Oha sen hala orda mısın 🚬bende işte beni 1 kalemde silen kızı gıcık etmekle mesgulum dellendi xD
hyr tabikideOha sen hala orda mısın 🚬
Başak olmak çok zor bu hayattatitanic submarine yolcuları havasız kalarak ölmüşler sanırım. düşündükçe anksiyetem azıyor.
ben o tarz programları izleyemiyorum bile .d @Min hanım gibi anksiyetem azıyor .dd@velevki gecmis olsun canim..
TV de temizlik yarismasini izliyorum ya..kim daha hizli ve etkili bir sekilde, bir les gibi bir bor cami temizleyebilir?
Biri wc fircasi kullandi,gülmekten öldüm gece gece..cok tatli sinirleniyordz kiz
Terapi gibi.
NEeeeee wc fırçası mı@velevki gecmis olsun canim..
TV de temizlik yarismasini izliyorum ya..kim daha hizli ve etkili bir sekilde, bir les gibi bir bor cami temizleyebilir?
Biri wc fircasi kullandi,gülmekten öldüm gece gece..cok tatli sinirleniyordz kiz
Terapi gibi.
patlamıs pasınçtan 5 parca halinde bulunmuş enkaz , o sartlara dayanmasi için üretilen çeliği beşe ayıran güç içindekilere neler yapmıştır kim bilirtitanic submarine yolcuları havasız kalarak ölmüşler sanırım. düşündükçe anksiyetem azıyor.
Sansina o düstü yarismacinin.NEeeeee wc fırçası mı![]()
Haa öyle bir program hangi kanalda merak ettim veya programın adı neSansina o düstü yarismacinin.
ya meraktan ya meraktanpatlamıs pasınçtan 5 parca halinde bulunmuş enkaz , o sartlara dayanmasi için üretilen çeliği beşe ayıran güç içindekilere neler yapmıştır kim bilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.