Evet nunucugum.Haa öyle bir program hangi kanalda merak ettim veya programın adı ne
Ne ekipman gelirse onla temizliyorsun yani
Acik arttirimda, dakikalarinla temizlik maddesi ve malzeme aliyorsun.O kiza da wc fircasi kaldi.ddd
Alman tevesi.
Evet nunucugum.Haa öyle bir program hangi kanalda merak ettim veya programın adı ne
Ne ekipman gelirse onla temizliyorsun yani
Insanin kibiri iste.patlamıs pasınçtan 5 parca halinde bulunmuş enkaz , o sartlara dayanmasi için üretilen çeliği beşe ayıran güç içindekilere neler yapmıştır kim bilir
zerre umurumda değiller inan , binlerce insanı akdenizde bilerek öldürenler , 5 elit için dünyayı ayağa kaldırdılar.ya meraktan ya meraktan
çok netInsanin kibiri iste.
Valla bende üzülmedim neden bilmiyorum :)zerre umurumda değiller inan , binlerce insanı akdenizde bilerek öldürenler , 5 elit için dünyayı ayağa kaldırdılar.
sen benim gönlümün elitisin kanka siktiret gerisiniKanka biz kim köpek, elit olmak neyimize![]()
Teşekkür ederim,minyonitacim :*geçmiş olsun canım @velevki mm
Sağ ol canım Süreyya:*@velevki gecmis olsun canim..
TV de temizlik yarismasini izliyorum ya..kim daha hizli ve etkili bir sekilde, bir les gibi bir bor cami temizleyebilir?
Biri wc fircasi kullandi,gülmekten öldüm gece gece..cok tatli sinirleniyordz kiz
Terapi gibi.
Ankaraya kaldı 2 gün 5 saat
Dün ne idik, bugün ne olduk?
Mutsuzum :dRüyamda 40 li yaşlara göndermeli bisey gördüm.. mutlumusun dhsjdheh
Mutsuzum :d
Mutluluk kapımı çalmadı gitti :dTaam taam mutlu ol sen, napican rüyadir bugün yenisini görürüm djdjd
Saçları güzelmiş 🤓![]()
Bu kiz olurmu? .p
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.