Sen hala orada mısın? : )))
Sen hala orada mısın? : )))
ben onu geçeli çok oldu da konu hortlayınca gör de utan istedim ama...Sen hala orada mısın? : )))
Tamam.dben onu geçeli çok oldu da konu hortlayınca gör de utan istedim ama...
nafile....![]()
Çok bile yazmışım.: ))kızz o mesaj sayısı nee
Ketumluğunun hakkını veren bir akrep birde ben lkdnmfgldfkg @döngüsel
3 yıl olmak üzere ya sen o kadar az konuşmayı nasıl başardınÇok bile yazmışım.: ))
Rankının hakkını veriyorsun işte. : ))3 yıl olmak üzere ya sen o kadar az konuşmayı nasıl başardın
Benim 1 yılım dolmadı öf diyorum![]()
Kız heryerdeyim de birde yemek hazırladım hamburger yaptım yedik şimdi@nunu heryerdesin🤭🤭 nereye koşuyorsun kız🤭
Mide ve sindirim sistemi için ise kantaron yağının kullanım şekli şudur: Aç karnına sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 1 tatlı kaşığı (10 ml) içilmesi önerilir. Bu sayede mide koruyucu etki gösterir ve mide ülserini tedavi etmeye destek olur.Yine mide ağrısı. Of.
O rankı bana kim seçti acaba ben hiç sorgulamamıştım an itibari ile merak ettimRankının hakkını veriyorsun işte. : ))
Ya onu sollamak isterken onla sohbet etmesem sollucamda onla sohbet ediyorum sabah beri olmuyor ki
Bunu biri daha dedi. Taş kesildi midem ya. Nasıl içeceğim onu yaMide ve sindirim sistemi için ise kantaron yağının kullanım şekli şudur: Aç karnına sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 1 tatlı kaşığı (10 ml) içilmesi önerilir. Bu sayede mide koruyucu etki gösterir ve mide ülserini tedavi etmeye destek olur.
o kadar kötü mü yaw ben bir kaç kere içmiştim şifa olsun diye :SBunu biri daha dedi. Taş kesildi midem ya. Nasıl içeceğim onu ya
Burnumu mandallayio artik
Bende bir tane var beş yıllık. Bozulmaz dimi oo kadar kötü mü yaw ben bir kaç kere içmiştim şifa olsun diye :S
Ben kendim yaptım ama baharatla dene olmazsa ekmek ban yut
Zeytin yağı zaten kantaron çiçeği ile 40 gün demliyorsun adı kantaron yağı oluyor
Ah kuzum onu bilmiyorum inankiBende bir tane var beş yıllık. Bozulmaz dimi o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.