Ben yenilgiyi kaldıramıyorum çirkinleşiyorum... Beni çirkin görmeni hiç istemem yenmeyeceksen gelirimGel Sende Yenilgiyi Yaşa .
Ben yenilgiyi kaldıramıyorum çirkinleşiyorum... Beni çirkin görmeni hiç istemem yenmeyeceksen gelirimGel Sende Yenilgiyi Yaşa .
Gel Bakarız Duruma .Ben yenilgiyi kaldıramıyorum çirkinleşiyorum... Beni çirkin görmeni hiç istemem yenmeyeceksen gelirim
GeliyorumGel Bakarız Duruma .
İstanbul ölü şehir.@velevki bizim aciller niye iğne yapmıyor ya :/
Eyvallah Hosbuldum@Myblood sen de hoşgeldiniz
Merhaba @Myblood , hoşgeldin aramızaEyvallah Hosbuldum
İvet. Onu gidermek için evde kasa kasa maden suyu barındırıyorum. Rahatlatsın diye 😅
Merhaba Hoşbuldum .Merhaba @Myblood , hoşgeldin aramıza
Bu aralar hattinden fazla yoruluyorum , ve uykumu tam alamıyorum , telefon ve sürekli pc başında olunca bide ister istemez ağrıyor sanırımBen rimelimi silmeyip gözlerim yasardiginda yaşıyorum bu durumu.. yoksa sen rimel mi sürdün? Yada cok uykusuz kaldin?
Geçmiş olsun @ArthurBu aralar hattinden fazla yoruluyorum , ve uykumu tam alamıyorum , telefon ve sürekli pc başında olunca bide ister istemez ağrıyor sanırım![]()
Güzelim bizim acillerde yapmiyor bir şekilde yolunu buluyoruz. Yahut sağlık kabinine giriyoruz. Eskiden migren tutunca rahatlıkla gidip serum taktirirdim, şimdi illa cirkeflik yapın diyorlar hastalara. Sistem bozuk bebeğim.@velevki bizim aciller niye iğne yapmıyor ya :/
Neyse en azından ölürsek morg hizmeti varGüzelim bizim acillerde yapmiyor bir şekilde yolunu buluyoruz. Yahut sağlık kabinine giriyoruz. Eskiden migren tutunca rahatlıkla gidip serum taktirirdim, şimdi illa cirkeflik yapın diyorlar hastalara. Sistem bozuk bebeğim.
Sadece ölüye hizmet var memleketimizde zatenNeyse en azından ölürsek morg hizmeti var
Ne biliyim acaba istedikleri o mu diye düşünüyorum bazenSadece ölüye hizmet var memleketimizde zaten![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.