Yanan yemek olsun, sana bir şey olmasın!Kafam hiç iyi değil bugün. Yemeği yakmazsam iyidir.: ))
geçen seneden kalma elmaBen vursam abuk subuk bir sürü şey dökülür içinden.dd
Abart oha yok daha neler 🤣geçen seneden kalma elma
1 adet at
3 yıldır aradığım çorabın teki![]()
5 yıl önce arayıp bulamayıp, yatıramadığım elektrik faturası,Abart oha yok daha neler 🤣
Kurtların o klavyeyi istila etmediğine şükret.: ))geçen seneden kalma elma
1 adet at
3 yıldır aradığım çorabın teki![]()
bozar mı sandın acılar ?Kurtların o klavyeyi istila etmediğine şükret.: ))
enter tuşunun altında kadın çamaşırı buldum haberin olsun 👙5 yıl önce arayıp bulamayıp, yatıramadığım elektrik faturası,
baba yadigarı yüzük,
çocukluğumdaki bir çift patik askdjas
Lan onu demek istemedim 🤣🤣🤣🤣🤣5 yıl önce arayıp bulamayıp, yatıramadığım elektrik faturası,
baba yadigarı yüzük,
çocukluğumdaki bir çift patik askdjas
Elma kurdu mu 🚬bozar mı sandın acılar ?
kurtlara atlar giderim
o da olurElma kurdu mu 🚬
ben bilmem ne anladıysam oLan onu demek istemedim 🤣🤣🤣🤣🤣
hangisinin acabaenter tuşunun altında kadın çamaşırı buldum haberin olsun 👙
Ben alayını biliyorum. Yanıltın beni artık 🤣🤣🤣@nunu aslanlar hep böyle. Yükselenimden biliyorum.dddd
Senindir ayol ahuhangisinin acaba![]()
Yanındayız. O kadar!Vuuuu kız dayanışması! : )))))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.