Bendeki hafıza bi acayip. Burcunu hatırlıyorum ama muhtar olan şarkıcıyı Özlem Tekin değil de Şebnem Ferah olarak hatırlıyorum.: )))))))))))Güçlü hafıza ((=
Bu internetten bi ss, okuyunca nunu geldi aklıma 😂
gereksiz bilgiler bölümümüz de bugünBendeki hafıza bi acayip. Burcunu hatırlıyorum ama muhtar olan şarkıcıyı Özlem Tekin değil de Şebnem Ferah olarak hatırlıyorum.: )))))))))))
mis gibi müziklere öyle emoji atamazsın.@alcatraz sinirimi bozma.
Keşke kusma emojisi de olsaydı.mis gibi müziklere öyle emoji atamazsın.
super mod değil misin ? ee iste ?Keşke kusma emojisi de olsaydı.

Senden mi istedik?super mod değil misin ? ee iste ?
benden daha fazla yetkiye sahipsin hala benden istiyon. ayıp![]()

benden alıntılayıp söylemişsin. tay-yeap'ten mi sitedinSenden mi istedik?![]()

Çoktaaann. Sen?benden alıntılayıp söylemişsin. tay-yeap'ten mi sitedin
kahvaltını yaptın mı![]()
birazdan gömcem bende. önce ruhumu doyuyorum müzikleÇoktaaann. Sen?

Afiyet olsun. : )birazdan gömcem bende. önce ruhumu doyuyorum müzikle
![]()
teşekkür edeirm sana afiyet olsun yarasın. gani gani et olsun (=Afiyet olsun. : )
Attığım müziklerden dinle, ruhun az kendine gelsin.
Umarım bilmediğim bir şey atarsın.: ))))teşekkür edeirm sana afiyet olsun yarasın. gani gani et olsun (=
açtım dinliyorum şimdi.
zaten celtic müzikleri ruhumu dinlendirir. bu da onu andırıyor. sana bi ara 2 saatlik celtic atıcam. yorgun hissedince açmanı tavsiye edicem
snn bilmediğin bişi mi kalmış yaaaUmarım bilmediğim bir şey atarsın.: ))))
Olsun sen yine de şansını dene.: )snn bilmediğin bişi mi kalmış yaaa
hayadddaaa inaanmaaggmm
bilmediğin birşey armağan edersem tek seferde ne vericen ?Olsun sen yine de şansını dene.: )
Site şifrelerinden birini vereyim, belki işine yarar?bilmediğin birşey armağan edersem tek seferde ne vericen ?![]()
sokim siteye ne işime yarar.Site şifrelerinden birini vereyim, belki işine yarar?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.