İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sabah saat 9 bomboş plaj

velevki

🎈
Altın Üye
Uzun uğraşlar neticesinde avatarim bulundu. Alkış kıyamet :D

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Ya çıldırıcam. Niye sürekli gülüyorsun diyorlar. KÖTÜ BİRŞEY Mİ LAN GÜLMEK? Gülerim! Habire gülerim! Hunharca gülerim! Bunu okuyan kişi sen de gül kardeşim. Jxhskfjsksjd

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Nereye düştüm böyle ya. Neye el atsam elimde kalıyor... Yok, denemeye devam!

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ya çıldırıcam. Niye sürekli gülüyorsun diyorlar. KÖTÜ BİRŞEY Mİ LAN GÜLMEK? Gülerim! Habire gülerim! Hunharca gülerim! Bunu okuyan kişi sen de gül kardeşim. Jxhskfjsksjd
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee::Dancee:

Shrek Film Smile GIF by PeacockTV

Bana da söylerlerdi bazen öyle söyledikleirnde daha çok gülüyorum. Bence onlara en güzel cevap gülmek.. anlatsanda anlamayacaklar :D

velevki

🎈
Altın Üye
Güldüm :) gülmek güzel bir eylemdir canım bakma sen kimseye gül daima :*

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Saçma sapan şeyler yapıyorum. Mantık sıfır...

dinamickaygısız

Platin Üye
Kafam şişti ekonomiyi takip ederken :honk: bazı kanallarda insanların hayat hikayesine ve triplerine maruz kalmak daha korkunç :honk: ne verecekseniz verin işte insanı yormayın ya:honk:

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Sivri sinekler cok azgin bu sene.
Bill Gates...sen de yargilanacaksin

Üst Alt