tşk ederiz hanımefendi.Sıhatler olsun efenim
2 tel saçımız vardı gittik parayı bayıldık geldik.
hem cebimiz hafifledi hem suratımız
tşk ederiz hanımefendi.Sıhatler olsun efenim
Çok mu pahalı be ben hiç bilmiyorum eşime sormadım 🤣tşk ederiz hanımefendi.
2 tel saçımız vardı gittik parayı bayıldık geldik.
hem cebimiz hafifledi hem suratımız![]()
yook bee çok para değil altı üstü 130 ₺ saç sakalaÇok mu pahalı be ben hiç bilmiyorum eşime sormadım 🤣
En son zaten ben kafamı 3 e vurcam dedi saçlarından bunalmış ben kestim. Bayada güzel olmuştu 🤣🤣
Ya çiçeğim, onu ben de okudum okudum, okuduuumm ama sonra anladım ki dudaklar altındaki bir damardan söz etmiyor damarın, dudak altında ezilerek temasından söz ediyor yani o damarın atışını, dudakta hissetmekten bahsetmiş bence nfjdjDudakların altında damar mı atıyormuş? Hiç fark etmemişim.: ))))))))))))
Ben de hala parmağımla hissetmeye çalışıyorum.ddddddYa çiçeğim, onu ben de okudum okudum, okuduuumm ama sonra anladım ki dudaklar altındaki bir damardan söz etmiyor damarın, dudak altında ezilerek temasından söz ediyor yani o damarın atışını, dudakta hissetmekten bahsetmiş bence nfjdj
@Lotus böyle mi yoksa bu da mi yanliş oldu
İvvettt, hiç sevdiceğinin boynundan öpmedin mi @döngüsel 🤭 yada bir bebek uyurken böyle boynunu koklarken , burnunu dudağını boynuna sokarsın ya, orda atan damar işte. Ay konu başka yöne kaymaya çok meyilliymiş. Neyse @Chen sen beni anladın 🤭 @döngüsel az biraz oluştu mu kafanda? @alcatraz gıcık gıcık gülme 🤭Ya çiçeğim, onu ben de okudum okudum, okuduuumm ama sonra anladım ki dudaklar altındaki bir damardan söz etmiyor damarın, dudak altında ezilerek temasından söz ediyor yani o damarın atışını, dudakta hissetmekten bahsetmiş bence nfjdj
@Lotus böyle mi yoksa bu da mi yanliş oldu
Ben seni anladım ama 3. okumadan sonra anladım gün içinde gözüme çarptı yazıİvvettt, hiç sevdiceğinin boynundan öpmedin mi @döngüsel 🤭 yada bir bebek uyurken böyle boynunu koklarken , burnunu dudağını boynuna sokarsın ya, orda atan damar işte. Ay konu başka yöne kaymaya çok meyilliymiş. Neyse @Chen sen beni anladın 🤭 @döngüsel az biraz oluştu mu kafanda? @alcatraz gıcık gıcık gülme 🤭
Allahım benim bu anlaşılmazlığım.Ben seni anladım ama 3. okumadan sonra anladım gün içinde gözüme çarptı yazı
Dudağin altinda damar nerede acaba dedim fnxj
Sonra acaba şu Yeşilçam assolistlerinin şarkı söylerken mikrofon kablosunu parmağina dolayıp alt dudaği titretmesi gibi bir şey mi acaba dedim
Sonunda gerçeği anladım ncjxj
300 400 mü dedim ne korkutuyon la 🤣🤣🤣🤣yook bee çok para değil altı üstü 130 ₺ saç sakala![]()
kadın zengin abi. 2 tel saça 130 verdim dedim 300-400 diye hayal etmiş300 400 mü dedim ne korkutuyon la 🤣🤣🤣🤣
La 130 tlye hiç bir şey alınmıyor ki ben napıymkadın zengin abi. 2 tel saça 130 verdim dedim 300-400 diye hayal etmiş![]()
ben 2018'den beri kendim kesiyom zaten arkadaşla 2 ayda 1 gidioz o kestiriyo ben evde kendim hallediyordumLa 130 tlye hiç bir şey alınmıyor ki ben napıym
Ben uzun zamandır kuaföre gitmedim yaptıkları işi çoğunlukla beğenmediğimden kendi işimi kendim hallediyorum.
1000 en az vardır kesim boya 130 bişe değil hiç şee yapma 🤣🤣🤣
Güzel yaptı mı yani güzelse değer yaben 2018'den beri kendim kesiyom zaten arkadaşla 2 ayda 1 gidioz o kestiriyo ben evde kendim hallediyordum
dedim bi sakal bıyık toplattırıyım. sonrasını biliyon kasjdajskd
komple 1 numara oldu kafa. sakal istediğim gibi oldu amaGüzel yaptı mı yani güzelse değer ya
Ama gidip para verip istediğim gibi olmayınca sinir krizi geçiriyom ben 😤
E kafa 1 numara olcaksa yapılırdı evde o ya ne gerek var 130 tlkomple 1 numara oldu kafa. sakal istediğim gibi oldu ama![]()
işte oraya geleceğini tahmin etmedim kasjdaskE kafa 1 numara olcaksa yapılırdı evde o ya ne gerek var 130 tl
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.