Yaaa bende senin eriklerini bütün çocuklara dağıtırdım hahKeşke söylemeseydim haberin yokmuş, alır bozdururduk üyeliğini 🙂
Yaaa bende senin eriklerini bütün çocuklara dağıtırdım hahKeşke söylemeseydim haberin yokmuş, alır bozdururduk üyeliğini 🙂
Hangi eriklerim? Erik mi kalır bu saate? 🙂Yaaa bende senin eriklerini bütün çocuklara dağıtırdım hah
Üstüm açık yatmaktan değilde , sanırım soğuk şeyler içmektenÜstün açık yatma
Kız bu mesajlaştığımızı nasıl anlıyor 🤣🤣🤣İvvet onlardan biri bendimmm @nunu birşey yapmadan burçlara inandırdı beni şıp diye🤭
Bilmem ki, benim birde aklım hava da, yaparken yapıyorsun dediğinde ben mi diye de kaldığım da olur.Kız bu mesajlaştığımızı nasıl anlıyor 🤣🤣🤣
Anaa ben çok cahilim.
Bence verimli bir mesajlaşmaydı burç alemine senide kattık hayırlı uğurlu olsun 🤣🤣🤣Bilmem ki, benim birde aklım hava da, yaparken yapıyorsun dediğinde ben mi diye de kaldığım da olur.
Ders niteliğinde, tespitleri harika yine ve çok keskin bir dille anlatıyor.Akşam bakayım buna da, yapacak bir şey bulamıyorum nasılsa, izlerim.: ))))))
Evet ironileri çok iyi.: )))))))Ders niteliğinde, tespitleri harika yine ve çok keskin bir dille anlatıyor.
İzle izle dizilerden daha eğlenceli :d
Pekı sen biz yokken ne yaptin korktun mu yalnızlıktançevrimiçi üyeler kısmında benden başka kimse çevrimiçi görünmüyor, forumu bana mı bıraktınız?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.