sen seversin : ) lol
Onu söyleyemem...ne konuştuklarını da görebiliyor muyuz ?
"konuşmaları söyle" demedim. görebiliyon mu göremiyon muOnu söyleyemem...
Onu da söyleyemem...."konuşmaları söyle" demedim. görebiliyon mu göremiyon mu![]()
SndjdjdjdjdjdjsjBu forum ikinci Klaus'u kaldıramaz, Adrasteia lütfennnn! Yapma bunu... : )))
o kadar haklı bi isyan ki aksdjasBu forum ikinci Klaus'u kaldıramaz, Adrasteia lütfennnn! Yapma bunu... : )))
kim var sen ve lotus dışındakiforumca zenginiz he ne çok altınımız var
İvvet onlardan biri bendimmm @nunu birşey yapmadan burçlara inandırdı beni şıp diye🤭Kimler çevrimiçi diye bakayım dedim, 8 kişiden 5i özel konuşmada hdjdjdjdjdjjddj
Nasıl altın?Ooooo @Lotus altın olmuşsun, Ata mı, Çeyrek mi, gram mı? 😂
Keşke söylemeseydim haberin yokmuş, alır bozdururduk üyeliğini 🙂Aaaa hakketen ben altın olmuşum @-a- 😍😍😍😍
Gönüllerde altın olmuşum ata ve çeyrekte ne🤭
Üstün açık yatmaYa ben neden hasta oldum ki![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.