Olsun, benim internetim sonuçta.hayır internetinde .d
Sahibine çekmeyen mal harammış djdj
Olsun, benim internetim sonuçta.hayır internetinde .d
etrafında ki insanlarla da konuşmalıyız bakalım onlar internet sağlayıcısı altyapısından şikayetci mi.Olsun, benim internetim sonuçta.
Sahibine çekmeyen mal harammış djdj
Ay sen bir değişiksin he bu akşam, sevdim bu versiyonunu da djdjjdjdjdetrafında ki insanlarla da konuşmalıyız bakalım onlar internet sağlayıcısı altyapısından şikayetci mi.
hemen hüküm veremeyiz bu konuda lksdjflsdkfjdsf
full muhalefet dimi sldkfjsldfAy sen bir değişiksin he bu akşam, sevdim bu versiyonunu da djdjjdjdjd
Genel bir internet sıkıntısı mevcut, normal internet yok binada .d
Hay allah napsak dernek falan mı kursakHerkesi topla çözüm üreteceğiz
Evet bu çok mantıklı. ✨ATKD✨Hay allah napsak dernek falan mı kursak
Yanınızdayız başkanım elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız lkjasdaasEvet bu çok mantıklı. ✨ATKD✨
(Alaturka tuvaletleri koruma derneği) jxksjdlsncödndlcncömc
Paşam sen niye uyumuyorsun? Kim üzdü seni gel dizimin dibine otur da anlat. Tamam ara sıra omzuma sümkürebilirsin ama abartmadan.Yanınızdayız başkanım elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız lkjasdaas
Sadece az uyumaya alışığım. İlla dert anlatmaya mecbur değilsek gelebilirimmmPaşam sen niye uyumuyorsun? Kim üzdü seni gel dizimin dibine otur da anlat. Tamam ara sıra omzuma sümkürebilirsin ama abartmadan.
Tabiki değilsin dert dinlemek geriyo zaten beni boşver. Gel biz kuracağımız derneği konuşacağızSadece az uyumaya alışığım. İlla dert anlatmaya mecbur değilsek gelebilirimmm
Kaçak çayı hazırla geliyorummTabiki değilsin dert dinlemek geriyo zaten beni boşver. Gel biz kuracağımız derneği konuşacağız
Hemen!Kaçak çayı hazırla geliyorumm
bi değişikliğe ihtiyacım varsa demek vjxncnxcj pp falan kesmedi cnxnx
kuşlara itirazım olur da sana sesim çıkmaz 🚬Sabah kuşlarının terapi özelliği var diyorum @alcatraz sana inat.
Pek guvenemedim sesim çıkmaz kısmına. Baya baya sesin çıkıyor bak.kuşlara itirazım olur da sana sesim çıkmaz 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.