Yaşlanınca dökülücek bu kadar üzülme beKeşke benim de kendi dökülüp biten kılım olsa @nunu 🚬
O günleri bekliceeeeem sabırsızlıklaYaşlanınca dökülücek bu kadar üzülme be
Söyle düşünelim kıl tüy dert ediyorsan sağlığın yerindedir başka bir derdinde yoktur yaniiğğğ çok şanslısın![]()
![]()
![]()
🌸 🌸 🌸 🌸
farkındalık yaratıcağını düşündüğüm cümlelerimden sonra sen lkmdfgO günleri bekliceeeeem sabırsızlıkla
Erkeklerin kadına dayattığı güzellik kalıpları hep bunlarÖlmeye ve kılsızlığa ne kadar meraklılar
Kabul etme canım sendeErkeklerin kadına dayattığı güzellik kalıpları hep bunlar
Erkek adam tüysüz seviyorsa kendisi yolucak askljdhalkjshda hazıra koncak diye bişi yok. Lütfen bunları şimartmayın .dErkeklerin kadına dayattığı güzellik kalıpları hep bunlar
Meyve yicektim şekerŞu sabah ezanı hem tüyleri dikenleştiriyor hem huzur veriyor hem üzüyor hem umut oluyor böyle varya fena bi ruh hali. Acıktım birde
Hayırlı sabahlar görüşmek üzere nunuben yatayım aşırı yorgunum iyi sabahlar gencolar görüşürük
Takma kiloyu ya, düştüğünde süspanse görevi görüyor o yağlar öyle düşün. Çok takınca daha çok acıkıyon. Gidip börek mi yesem dışarda açmışmıdır börekciler alksjhdakjsdMeyve yicektim şeker
Dolabı açtım onu yesem kilo şunu yesem kilo Bi tane domates dilimledim en azından önceki kadar değilim
Daha açmazlar erken hafif bişi ye hemen yatTakma kiloyu ya, düştüğünde süspanse görevi görüyor o yağlar öyle düşün. Çok takınca daha çok acıkıyon. Gidip börek mi yesem dışarda açmışmıdır börekciler alksjhdakjsd
Hafif bişi olsa aslkjdhajkshd ev hazır gıda dolu onları ısıtsam börekten daha zararlı ben en iyisi bi tatlı kaşığı fındık kreması gömeyim üzerine bi sigara üzerine yattaraDaha açmazlar erken hafif bişi ye hemen yat
Yoğurt yeHafif bişi olsa aslkjdhajkshd ev hazır gıda dolu onları ısıtsam börekten daha zararlı ben en iyisi bi tatlı kaşığı fındık kreması gömeyim üzerine bi sigara üzerine yattaraHayırlı sabahlar görüşmek üzere barbara
Est@pumpkin varken bize söz düşmez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.