V
Valkyrie

yine gezmelerdeyim
View: https://www.youtube.com/watch?v=za7LuHnyECo&ab_channel=T%C3%9CRK%C3%9CNTAMTASV%C4%B0R%C4%B0%283T%29
ofsaytıda kaldıracaktı reis ah ulann 🚬
şerefime aynısını yazmaya gelmiştim, belki bu rastlantıdan daha fazlasıdırÇok yorgunum.
Oldu mu simdi?Bir tanem söyle canım ne istersen iste benden
İstersen geçsin hayat bayramlarla, seyranlarla
İstersen gelsin bahar sümbüllerle, salkımlarla
İstersen dönsün dünya cümbüşlerle, çalgılarla
Hoşgeldin @Pluviofil ozlemisiz 🤗Uzun zaman olmuş.
Hoş buldum bende özlemişim 😊Hoşgeldin @Pluviofil ozlemisiz 🤗
Beyaz giyme toz oluryarın istanbulda hava durumu ne her sayfa farklı bişey diy
ona göre beyaz spor ayakkabı giycem
söz olmasında amanBeyaz giyme toz olur
O erkeklerle dolaşınca el ele öyle oluyor maaalledesöz olmasında aman
aboooO erkeklerle dolaşınca el ele öyle oluyor maaallede
Özgürlük karşıtı mısınız sayın üye ne istiyorsunuz dahaForumdaki konu bütünlüğüne ölüp bitiyorum. Zeytin diye konu açılsa ilk 3-5 yorum yine zeytinle ilgili sonraki yorumlar tamamen alakasız oluyo garip bir şekilde. Biri çıkıp ağaçlar ne güzel diyo biri makarna mı yapsam diyo (örnek veriyorum şimdi kim bunlar denmesin, atıyorum jdksjs). Bir süre sonra “zeytin” konu başlığının altında zeytinle alakasız herşey konuşulmaya başlanıyo djslfjsl çok enteresan..
Misal @HolySpectre ile “forumdan birini dürt” başlıklı konuda şuan muhabbet ediyoruz. Kdjslfjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.