Hayır özgürlük karşıtı değilim ama makul bir teklifim var. Tek bir konu açılsın ve bütün konular o konu başlığı altında konuşulsun inan bana kimse farketmeyecek hdksjfksjskflÖzgürlük karşıtı mısınız sayın üye ne istiyorsunuz daha![]()
Hayır özgürlük karşıtı değilim ama makul bir teklifim var. Tek bir konu açılsın ve bütün konular o konu başlığı altında konuşulsun inan bana kimse farketmeyecek hdksjfksjskflÖzgürlük karşıtı mısınız sayın üye ne istiyorsunuz daha![]()
Onun bende farkındayım ya ama napalım engel olmadık bari dahil olalımForumdaki konu bütünlüğüne ölüp bitiyorum. Zeytin diye konu açılsa ilk 3-5 yorum yine zeytinle ilgili sonraki yorumlar tamamen alakasız oluyo garip bir şekilde. Biri çıkıp ağaçlar ne güzel diyo biri makarna mı yapsam diyo (örnek veriyorum şimdi kim bunlar denmesin, atıyorum jdksjs). Bir süre sonra “zeytin” konu başlığının altında zeytinle alakasız herşey konuşulmaya başlanıyo djslfjsl çok enteresan..
Misal @HolySpectre ile “forumdan birini dürt” başlıklı konuda şuan muhabbet ediyoruz. Kdjslfjs
Kasıntı bir forum olmaması iyi bir şey ama bunu da es geçmemek lazım. Sürekli sınırlar kurallar da çekilmez yani. İyi böyle iyi. Güzel.Onun bende farkındayım ya ama napalım engel olmadık bari dahil olalım
![]()
Hayat fani ölüm ani.Hayır özgürlük karşıtı değilim ama makul bir teklifim var. Tek bir konu açılsın ve bütün konular o konu başlığı altında konuşulsun inan bana kimse farketmeyecek hdksjfksjskfl
Hoşgeldin :)Hoş buldum bende özlemişim 😊
Geç gördüm yarın akşam müsait olursan oynayalım ^^@nunu oyunu indirebildimmmmm👀
Çok aşırı aktif olmadığım için bu konu beni çok yormuyor ya. O kadar dert edindiğimden değildi dile getirişim sjxşsjfldjHayat fani ölüm ani.
Siktir et böyle devam yani jdjsjs
Sen keyfine bak.
Nerdesin sen yayın yapıyoruz burda ?Geç gördüm yarın akşam müsait olursan oynayalım ^^
Sürprizleri severiz efenimmm@pumpkin gerçekten süpriz konukmuş![]()
İyi geceler çiçeğim 💕Güzel olsun geceniz,sabahınız ve sonrası...
Hoşça.
@velevki iyi gecelerGüzel olsun geceniz,sabahınız ve sonrası...
Hoşça.
Bunlar hep merak uyandırıcı söylemler aklsjhdjkasdyaşadığım bazı absürt olaylara ağızımın dışında her tarafımla gülebiliyorum..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.