aç kanks. alıştık.aniden gelen alcatrazın 3-5 yılda bir yurdışına çıkma hayalleri uğruna ingilizce öğrenmesi hk diye konu açma isteği...........
aç kanks. alıştık.aniden gelen alcatrazın 3-5 yılda bir yurdışına çıkma hayalleri uğruna ingilizce öğrenmesi hk diye konu açma isteği...........
unutmasaydım pratik yapardık birlikte.. insan unutuyor..aç kanks. alıştık.
Resmen yaz gecesi asıl 10da çıkılır. Üşendin mi sen yoksa? Annen benim yerime de sana terlik fırlatabilir mi?hakaret etmeden anlatamam gitme sebebimi. sonra konuşuruz onu.
iyi etmişsin. penguen ve koalaları severim
yok ya gezemedik, dünün yorgunlugu ile annem bulaşık yıkarken mesaiden sonra uyuyaklamışım bi uyandım saat 10 kajdasjd yarın artık
hellotalk diye bi uygulama buldum ücretsiz. oradan başladım bakalım. tekrar sahalardayız. bakalım ne zaman hevesimiz kırılacak.unutmasaydım pratik yapardık birlikte.. insan unutuyor..
fırlatamaz efendim. annemin öyle huyları hiç olmadı bi defa terlik yemişliğim ya da fırlatmışlığı olmadı ve aile şiddete karşıyız. bi daha senden bunu duymak istemiyorum yoksa kafana kablosuz mouse'u fırlatırımResmen yaz gecesi asıl 10da çıkılır. Üşendin mi sen yoksa? Annen benim yerime de sana terlik fırlatabilir mi?
Pofuduk terlikleri lütfen şiddet içeriğinden çıkartalım. Ha yastık atmışsın he terlik. Neyse herkesin terliği benimkiler gibi pofuduk değildir herhalde.hellotalk diye bi uygulama buldum ücretsiz. oradan başladım bakalım. tekrar sahalardayız. bakalım ne zaman hevesimiz kırılacak.
fırlatamaz efendim. annemin öyle huyları hiç olmadı bi defa terlik yemişliğim ya da fırlatmışlığı olmadı ve aile şiddete karşıyız. bi daha senden bunu duymak istemiyorum yoksa kafana kablosuz mouse'u fırlatırım
ama aklına başka soru gelirse sor tabii aksdjasda
max 3 ay veriyorum, at fava bekle hjhfjklhellotalk diye bi uygulama buldum ücretsiz. oradan başladım bakalım. tekrar sahalardayız. bakalım ne zaman hevesimiz kırılacak.
fırlatamaz efendim. annemin öyle huyları hiç olmadı bi defa terlik yemişliğim ya da fırlatmışlığı olmadı ve aile şiddete karşıyız. bi daha senden bunu duymak istemiyorum yoksa kafana kablosuz mouse'u fırlatırım
ama aklına başka soru gelirse sor tabii aksdjasda
bakim terliklerinePofuduk terlikleri lütfen şiddet içeriğinden çıkartalım. Ha yastık atmışsın he terlik. Neyse herkesin terliği benimkiler gibi pofuduk değildir herhalde.
Soru yok bu gece sana👻
fazla iyimsermişsin. ben 3 hafta biçmiştim aksdjaskmax 3 ay veriyorum, at fava bekle hjhfjkl
kanks sen bana ne bakıyosun benim öngörülerime göre dedem 53-54 alıyodufazla iyimsermişsin. ben 3 hafta biçmiştim aksdjask
doğru bir yaklaşım. o açıdan bakmamıştımkanks sen bana ne bakıyosun benim öngörülerime göre dedem 53-54 alıyodu
ben aralığı geniş tutuyorum ki aralıkta kalabil diye, bak 3ü tutturmuşum mesela![]()
@ivan divandelen in naraları patladı.SESİMİ DURDURRRRRRRR BANA BİR DOKTORRRRRRRRR
GÖR HALİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BAK
BEYNİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĞ
valla hiç halim yok suan başka işlerle uğraşıyorum açıkcası kasjdsakdMOD SÖVÜŞÜYOR MUYUZ MİLLET MECLİSİNDE?
başka zaman yapalım. snn kadar enerjik değilim şuanEYVVVVVVVVV MOD EYVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
bravo dostum , muhteşem olmuşİçime Düş Kırıkları Bırakana
Şimdi mor bir bıçağın ucunda boşaltsam içimi sana.Ya da firarda olan bir kar tanesi olsam,sende buzdan bir heykel...Düşsem yanaklarına.Sonra kıpkırmızı olsam,geceyi kandırıp yıldızlarını çalsam;ısıtsam seni bir çöl rüzgârının saçlarını okşar gibi.Mesela yeşil bir bakıra üflesem nefesimi,şekillenip oyuncağın olsam;kırsan kollarımı...İsimsiz bir sahnenin en kızıl noktasında sıcak bir bulut olsam,etine dokunsam çalkalanan bir suyun ateşinde.
Kör bir ressamın tuvaline gizlenip gelsem koynuna,koynunda açsam rengârenk bir bahar çiçeği gibi.Ya da yanaklarını yeniden çizsem akşamın kimsesizliğine.Ellerimi kanatsam küllerle.Mısralardan kuleler yapsam.Bir çılgınlık işlesem durgunluğunun tam ortasında.Mesela bu yitik şehri benzinle sulasam,ateşler açsa kırık çerçevelerin işlemelerinde.Ya da suskunluğunu delip geçen bir cinayete kurban gitsem.Yeniden doğsam.Doğsam diyorum Düş,sara nönetlerinin titrettiği avuçlarına...
Sonrasında kendimi yırtıp pembe zarflarda sana yollasam.Mavi bir güvercinin intiharı kadar anlamsız,ama yüce olsam.Yine de gider miydin?Gitme Düş!Güneşin battığı yerde bitmez umutlar.Ve gördüğüm tek deniz gözlerindi.Mutlak mutlulukta,yalnızlıkta vardı şehirler yaşlanmadan önce.Yaşlanmadan önce bu şehirler,aşkta sana benzerdi Düş.
Yüzünün bir yanında katran tutmuş acılar,bir yanında umut;ortasında ben:eski bir elbise...Gitme Düş!Ben şimdi kime çiçekler toplarım.Bak sönüyor işte içimdeki ışık.Dinle!Bu onun sana haykıran son nefesidir. Silik bir şarkı gibi,tanrı henüz uzaklaşmamıştı bizden.Bizden parçaları toplayıp geçit törenlerinde delilere sunandı O aşk: tanrının gülen yüzü.Ve hiçbir deli yalın ayak değildi bu şehrin çıplak sularında.Yumru yumru göç sofralarında toza toprağa bulanmış çocuklar gibi sevmiştik O'nu:
aşkı.Tanrıyı sever gibi,kutsal duvarlara ağlar gibi,bizden çıkıp çarpık diyarları yakan ateşler gibi,çöl gibi Düş;iki ayrı dilin sevişmesi gibi sancılı...Şimdi üç kez vuruyor saat...
Bir: ez ji te hez dikim
İki: ez ji te hez dikim
Üç: ez ji te hez dikim
15-05-2023
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.