Araba boyasıyla boyasan yine biter usta ya 

gel. anlarsın.Napiyonuz siz orda ya gecenin karanlığında
Baktim Bi dev gibi bişi biçiyorsunuzgel. anlarsın.
gelince haber ver chatten yazayım sana
barbie giydirme olsa gelirdin ama.....................Baktim Bi dev gibi bişi biçiyorsunuz
Hiç anlamam bu işlerden ben, siz oynayın guzum ben bilmem dööğöşmen
Evet Bi çocuk sesi var orada çoluk çocukla mi oynuyonuzbarbie giydirme olsa gelirdin ama.....................
cocuk dediğin 37 yaşındaEvet Bi çocuk sesi var orada çoluk çocukla mi oynuyonuz
37 yaşindaki adam Gökhan abi mi diyor bebek sesi gibi geldicocuk dediğin 37 yaşında
yoo. gel kendin söyle37 yaşindaki adam Gökhan abi mi diyor bebek sesi gibi geldi
Pekı madem 37 yaşinda bebek sesli adama selam söyle
Benim hesabım yok gelemem bilmediğim erkeklerin yanınayoo. gel kendin söyle
daha iyiyim bebeksi. ingilizce uygulama ve dökümanlara bakıyorum. bu ülkeden gitmenin planını acilen yapmam lazım.Teşekkür ederim @alcatraz naber?
Gitme sebebin?daha iyiyim bebeksi. ingilizce uygulama ve dökümanlara bakıyorum. bu ülkeden gitmenin planını acilen yapmam lazım.
senden naber bugün cok yoksun hiç bi yerde iyi misin ?
daha iyiyim bebeksi. ingilizce uygulama ve dökümanlara bakıyorum. bu ülkeden gitmenin planını acilen yapmam lazım.
senden naber bugün cok yoksun hiç bi yerde iyi misin ?
hakaret etmeden anlatamam gitme sebebimi. sonra konuşuruz onu.Gitme sebebin?
Yavru 🐧 izlemeye gittim desem.
Güneşten gözlerim yanıyor. Sen anneciğini gezdirdin mi? O balkonda benim yerime de çekirdek çitletip dedikodu yapın 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.