Üstelik itirazlar vs de olur dahaumarım kalmaz dostum , açılan sandık sayısı ile sayılan oy sayısı arasında fark var. Şu an sandıkların yüzde seksen civarı açıldı diye, süreç bitti zannetmeyin. Henüz sayılan oy sayısı yolu anca yarıladı. Sabaha kadar devam!
Tam olarak 21 yıldır mükemmel ölçü de algı yapan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Tarafsız olarak bilgi alabileceğimiz bir yayın organı yok maalesef.Üstelik itirazlar vs de olur daha
taramalı tüfek gibi ezbere bi konuşmaTam olarak 21 yıldır mükemmel ölçü de algı yapan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Tarafsız olarak bilgi alabileceğimiz bir yayın organı yok maalesef.
YSK`dan açıklama yapan görevli açıklama yaparken kaç aday olduğunu yanlış söylüyor. Öyle liyakatsız adamlar dolu maalesef...
şimdiye kadar malum kişi çıkıp balkon konuşmasını yapmıştı bile.AA Veri akışını kesti yine alskjdlaskdjasd
onlar şimdiden kutlamalara başladık videoları atıyorlar youtube`aşimdiye kadar malum kişi çıkıp balkon konuşmasını yapmıştı bile.
buradan bile belli sonuç
Dikkatimi veremem ki velevkiciğim. Bu kafayla kazanma ihtimalim sıfır.: )))Oyh çok yoruldum ben. @döngüsel hanimcigim okey oynayalım mı? Belki zaman geçer. ))
söylenene göre ankaradan tekrar istanbula dönüyormuşonlar şimdiden kutlamalara başladık videoları atıyorlar youtube`a
Aslında aynı durumdayım. Okey bile atabilirim yanlislikla:))))Dikkatimi veremem ki velevkiciğim. Bu kafayla kazanma ihtimalim sıfır.: )))
hayırlı olsun yeşilin. güle güle kullanbedenim - uyu artık yoruldum
beynim - Ben Kemal! GELİYORUM..!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.