Hiç mesele yapmadan sessizce öde jddjdj böyle böyle kazanıyorlarYaniii kesinliklere
Ama tüm faturalarımı tek tek inceledim.. hepsi otomatik ödemedeydi zaten.. hepsinde ödenmemiş faturanız yoktur tşk yazıyo ay aklımı çıldırıciiimmm
Hiç mesele yapmadan sessizce öde jddjdj böyle böyle kazanıyorlarYaniii kesinliklere
Ama tüm faturalarımı tek tek inceledim.. hepsi otomatik ödemedeydi zaten.. hepsinde ödenmemiş faturanız yoktur tşk yazıyo ay aklımı çıldırıciiimmm
Onlar kalsın yokluğumda yoksunluğa düşen olursa közleyip yesinPatlıcanlarını da alacak misin giderken
Ekli dosyayı görüntüle 7228
nereye yahuuOnlar kalsın yokluğumda yoksunluğa düşen olursa közleyip yesin
nereye yahuu
daha karpuz ucuzlayacaktı........
olm bu mekanda tek ilgi açı benim nan, sana noluyo bi dikkat çekmeler bi triplerİşe ya 🤡
olm bu mekanda tek ilgi açı benim nan, sana noluyo bi dikkat çekmeler bi tripler
yerimde gözün var, görüyorumm... gün dönende dönence......
Sen ivani çiçek böcek güneş bulut sanmışsin.
Tepem atarsa basar geçerim, ne ilgisi hepsi senin olsun...
İgdaş sizin orada adı her neyse oraya gidip elden ver :d
kolay gelsin. sağlam git sağlam dönElveda arkadaşlar
İtin öldüğü yerde ya enerya… taksiyle 100 katı tutar .s.sİgdaş sizin orada adı her neyse oraya gidip elden ver :d
sonunda evdeyim. biraz kendime geleyim.
o zman şununla başlayalım:
View: https://music.youtube.com/watch?v=stKHZQb4hn4&list=RDAMVMstKHZQb4hn4
sktr et alex'i.Alcatraz alexten sonra çok bozdu diyenler fav…
İyi bariisktr et alex'i.
favorimiz artık
IIRRZZZZ DÜŞMANIII İCARRDİİİİ
ondan kapsam kapsam aids kaparım....İyi barii
Elinden bi su iç de belki bişiler kaparsın sbsbs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.