yine olmadığımız masa yok yaaa hdghfkBunlar dışında halkla ilişkiler uzmanımız sayın @pumpkin🧿 ile de irtibata geçebilirsiniz.
Saygılarımla.
yine olmadığımız masa yok yaaa hdghfkBunlar dışında halkla ilişkiler uzmanımız sayın @pumpkin🧿 ile de irtibata geçebilirsiniz.
Saygılarımla.
seo olmak bunu da gerektiriyor gibi kanksyine olmadığımız masa yok yaaa hdghfk
Ha ceo ha seo sevdim kelime oyununu shsbdhsseo olmak bunu da gerektiriyor gibi kanks
meslek hastalıgıu kanks günlük seo kullanımım fazla ondan ötürü oldu ama ne dediğimin önemi yok anladın o yeter kasdjaHa ceo ha seo sevdim kelime oyununu shsbdhs
doğalgaz mı kanks bu ?
Aynendoğalgaz mı kanks bu ?
Baktıkça seni ve başarısını hatırlayacakBoyadığım saksıları koyacak yer yoktu ben de cam önüne petek üstüne dizdim öyle.. derken gelen giden ay çok güzel modunda derken ben de bi aydınlandım ve herkese haftalık hedefler koydum. Hedefe ulaşırsanız istediğinizi alabilirsiniz dedim..
bugün ilk hedefini tatlı mı tatlı bi teyze gerçekleştirdi. Uç da bi hedef koymama rağmen hedeften 200 gram daha fazla verip gelmiş.. dedi ki ben seni kızım gibi sevdim senin için harfiyen uyuyorum. Besin tüketim kaydına tek bir çizik atamadım.. hatunun tek kaçamağı hatası olmaz mı olmamış işte…
Sonra paylaşımını gördüm aşırı duygusallaştım.. minicik şeyler insanları nası mutlu edebiliyo.. o mutlu ben mutlu
Ekli dosyayı görüntüle 7188
eve gidince bakayım kanks bize ne gelmiş. öde bari netten de 2 gün sonra 1.73 tl için başımıza iş almayalım aksdjkAynen
En son martta gelmişti fatura
Ödenmemiş faturam yok olsa zibilyon kere keserlerdi. Ama ödenmemiş 1.73 diyor. O ne demek acaba 🤔
Baktıkça seni ve başarısını hatırlayacak
@pumpkin🧿 ayy ben niye duygulandım ya bence aşiri anlamlı bir hediye
💕
Tam benim başıma gelebilecek bişe zaten sgdbd keserlermiş dbdbd du bakcam eneryadan şimdieve gidince bakayım kanks bize ne gelmiş. öde bari netten de 2 gün sonra 1.73 tl için başımıza iş almayalım aksdjk
sen iyice menopoza girdin haBaktıkça seni ve başarısını hatırlayacak
@pumpkin🧿 ayy ben niye duygulandım ya bence aşiri anlamlı bir hediye
💕
Bence de farketmeden anlamlı bir işe kalkışmışımmdoğaçlama takılmayı seviyorum ben yaa aklımdan bile geçmemişti böyle bir şey ama sanırım bu hobimi bu alana yönlendiricem
Ben de çok duygusallaştım, gitmiş bi de paylaşmışya aşırı mutlu etti dün beni.. bir de besin tüketim kaydına beş yıldız attım, bana verir misiniz onu oğlumla gelinime göstereyim dedi zaten vercem dedim
bu meslek için fazla duygusalım….
Hem hobini yaparak keyifli vakit geçiriyorsun hem de hediye ediyorsun (çünkü yaptiğim şeyleri koyacak yer olmaması ve bir süre sonra gözüme batması beni deli ediyor)
Açma kapama bedeli daha çok sen onu hemen öde fjfjdkOlm bu 1.73 ney nan kafayı yiycem svsbsb neden benim başıma böle şeyler geliyo dhdhd
Yaniii kesinlikleeeAçma kapama bedeli daha çok sen onu hemen öde fjfjdk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.