yemin ediyorum suya yazmak gibi buraya yazmak :/
Kayıp mıyemin ediyorum suya yazmak gibi buraya yazmak :/
öyle galibaKayıp mı
Geri gelecekmiş o mesajlar içeride tadilat olduöyle galiba
neyse ki keyfimiz çok yerinde silinenler , kısmen silik yada silineceği yazarken belli olanlar üzemez ((:Geri gelecekmiş o mesajlar içeride tadilat oldu
qafam basmiyi çok dolaşik cümleneyse ki keyfimiz çok yerinde silinenler , kısmen silik yada silineceği yazarken belli olanlar üzemez ((:
yemin ediyorum suya yazmak gibi buraya yazmak :/
Güneşli havalara bayılıyorum
Tebriklerrr devamını dilerim 😊1,5 kilo vererek hayata karşı inancımı tazeledim @nunu sabah yürüyüşleri yaradı jshdkdhdk
İyi bilirim o hissi, Allah yardımcın olsun 🚬Yıllık izinde öyle bir kırılma yaşamışım ki, molaya kadar ki çalışma sürem 2.5 yıl sürdü gibi... Zaman göreceli işte naparsin![]()
yardımcı olmuyor valla. cok daraldım şimdiden. işlerin birikmişi de hiç çekilmiyor mkİyi bilirim o hissi, Allah yardımcın olsun 🚬
Pencereeden aşağı at hepsini.yardımcı olmuyor valla. cok daraldım şimdiden. işlerin birikmişi de hiç çekilmiyor mk
kirayı da öpücük veya farklı şeylerle öderim demiPencereeden aşağı at hepsini.
2 gün önce tartıldım 3 buçuk kg vermişim bende1,5 kilo vererek hayata karşı inancımı tazeledim @nunu sabah yürüyüşleri yaradı jshdkdhdk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.