Onu @ivan divandelen yapar,tatlılar benden 😂@ivan divandelen @AsteriX patlıcan morunuz hayırlı olsun. bi İvan🍆 bayıldı yeriz artık
Tekrar ellerine sağlık üstat, şımardım sanırım azıcık 😊
Onu @ivan divandelen yapar,tatlılar benden 😂@ivan divandelen @AsteriX patlıcan morunuz hayırlı olsun. bi İvan🍆 bayıldı yeriz artık
Rica ederim hocam 🤗 DJ'ler için özel bir rank yapmam gerekiyordu.Onu @ivan divandelen yapar,tatlılar benden 😂
Tekrar ellerine sağlık üstat, şımardım sanırım azıcık 😊
Gümüş de siyah olsun lütfeeeen![]()
Bence bu zifiri yeterincee
O zaman nerde kaldı gümüşlük 🤣Gümüş de siyah olsun lütfeeeen
Ben diyecektim bakışlar yakıyor diyeAma çok güzel bakmışım be aynı ben bakışı Ssjsksj atarlı giderli Sjssj
Hülya Koçyiğit'in gençliğini andırıyor biraz, atarlı değil de masum bakış gibi görmüştüm ben 👀Ben diyecektim bakışlar yakıyor diye
Düşün ki yatmaya devam edersen sana yemen için Çin yemeklerinden getirecekler 🤪🤪dünya kadar işim var ama yerimden kalkamıyorum
@ivan divandelen @AsteriX patlıcan morunuz hayırlı olsun. bi İvan🍆 bayıldı yeriz artık
Çok teşekkürler 😊Hayırlı olsun 🍆 renginiz @AsteriX ve @ivan divandelen . Çok çekici olmuşsunuz, 🍆 rengi güzel duygular uyandırıyor
Hayırlı olsun 🍆 renginiz @AsteriX ve @ivan divandelen . Çok çekici olmuşsunuz, 🍆 rengi güzel duygular uyandırıyor
midemi bulandırmaya ne hakkın var...........Düşün ki yatmaya devam edersen sana yemen için Çin yemeklerinden getirecekler 🤪🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.