Keşke elle yıkasaydık azıcık yorulsaydık da bu zamanda yaşamasaydık diyorumBen de hep iyi ki çamaşır makinesi var der şükrederim. Güzel zaman da yaşıyoruz vesselam
Keşke elle yıkasaydık azıcık yorulsaydık da bu zamanda yaşamasaydık diyorumBen de hep iyi ki çamaşır makinesi var der şükrederim. Güzel zaman da yaşıyoruz vesselam
Ben yeterince yoruyorum kendimi :) eskininde yenininde avantajları-dezavantajları var elbete.Keşke elle yıkasaydık azıcık yorulsaydık da bu zamanda yaşamasaydık diyorum
Eskinin avantajlarının şimdiden daha fazla olduğu kesin ama benceBen yeterince yoruyorum kendimi :) eskininde yenininde avantajları-dezavantajları var elbete.
Eskiyi-yeniyi yaşayan biri olarak her dönemi yaşamak güzel diyorum.Eskinin avantajlarının şimdiden daha fazla olduğu kesin ama bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.