Sebebini öğrenir öğrenmez tüm hızımla değişimi onayladım zaten 🤣🤣iş artık “iyi cilve yapar” mevzusuna kayıyordu holyy 🤣🤣

Sebebini öğrenir öğrenmez tüm hızımla değişimi onayladım zaten 🤣🤣iş artık “iyi cilve yapar” mevzusuna kayıyordu holyy 🤣🤣
İlk geldiğim rumuzum buydu , teşekkürler 🤞Pek havaliymis isim hayırlı olsun. Pembe cikletli beyefendi
Sebebini öğrenir öğrenmez tüm hızımla değişimi onayladım zaten 🤣🤣
![]()
kimin evindenmiş öğrenebildin mi? bi pazar kahvaltıya gidelim.Kimin evinden sucuk kokusu geliyor? O kadar baklavanın üstüne iyi miden varmış her kim isen.
yahuu sen yeter ki iste güneşte demlerim senin çayını (((:
Adana'da asfaltta yumurta kırmayı duydum ve öğrendim de güneşte nasıl oluyor @Lafebesiyahuu sen yeter ki iste güneşte demlerim senin çayını (((:
Desene yüreğin baya delikli.dahası da var @Lotus yüreğimden süzer öyle veririm (((:
cem karaca - ıslak ıslak (:
hava alıyor o da kendince işte 🚬Desene yüreğin baya delikli.
ben bana aşık diye yorumladım.....yahuu sen yeter ki iste güneşte demlerim senin çayını (((:
xncbdhxhz yemin ediyorum senin şu mizahın beni bitiriyo chxbcbzbdben bana aşık diye yorumladım.....
ama canım nassıl mangal ve o ortamı istedi üfs
canım kendim 💖💞💕💓💞💖xncbdhxhz yemin ediyorum senin şu mizahın beni bitiriyo chxbcbzbd
Daha ısınmadık ama, üşütmesin kalbin.hava alıyor o da kendince işte 🚬
bende ki içten yanmali 🚬Daha ısınmadık ama, üşütmesin kalbin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.