Sende serçe gibi tarif etsene. O kullanıcıya. Adını unuttum.bu fazla tatlı ben nemrudun tekiyim xjxkkzkxk
Sende serçe gibi tarif etsene. O kullanıcıya. Adını unuttum.bu fazla tatlı ben nemrudun tekiyim xjxkkzkxk
Valla çok güzel olur bence afiyetler olsun yarasın hepiniz kilo alın oh olsun 🤣🤣🤣🤣🤣Eve geldim kimse yok, aciktim.
Simdi kendime menemen yapmayi planliyorum. Sogam sarimsak hataydan gelen biber salcasi ile birlikte bir de sucuk eklicem.
Kola alicam sonra insafsizca yicem.
One piece nami yaz koyöf bana göre avatar yok
değişik serseri tarzımla minnoş ruhumu buluşturamıyorum
artık merak ettik, söylemelisinBenim geçiyorda geceye yazık olmasın şimdi
Cx zehir gibidir sözlerim en güzeli uyumak.artık merak ettik, söylemelisin![]()
o büyü yapansa sıkıntı yok, medusayı falan istemem yılanlarıyla uğraşamamCx zehir gibidir sözlerim en güzeli uyumak.
Yat yoksa tanrıçalar basacak uykunu Sjsjssj
Sarma yaptım fırlatayım göm 🤣canımdan bezdim be
çok garip bi şekilde beni çeken bişey değil sarma askım biliyor musunSarma yaptım fırlatayım göm 🤣
Mor soğanla yaptım iç harcı pembe oldu ısırdıkça pembe görünüyorçok garip bi şekilde beni çeken bişey değil sarma askım biliyor musun
ben karbonhidrat abur cubur bağımlısıyım jxnxmmx
🤣🤣🤣🤣🤣 her işin mi renkli hatunMor soğanla yaptım iç harcı pembe oldu ısırdıkça pembe görünüyor
🤣🤣🤣🤣
Saat çok geç onlarda yenmez ki
Neye bezdin ki sen
Seçelim beraber aşk olsun🤣🤣🤣🤣🤣 her işin mi renkli hatun
avatar bulacam diye kendimi parçaladımda
yok ya ben atladım telefon çalınca unuttum yazmayı djjdjdSeçelim beraber aşk olsun
Namiyi attım ama kaçırdım cevap yazdıysan beğenmedin mi
Aramiza hosgeldin @canan1453 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.